banner vobu 750x100
Адрес
Львов, ул. Пекарська 5
Главный телефон
(067) 537-30-24Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(066) 442-59-18
Фотографии (1)
Автоматичні ролети - це останнє досягнення в області систем захисту вікон, дверей та інших видів прорізів. За допомогою ролет ми захищаємо себе не тільки від шуму і вітру, але і від сторонніх поглядів. Завдяки своєму дизайну ролети легко виписуються в загальну архітектуру будівельного об'єкта. Ролети навіть можливо прибрати всередину стіни, що зробить їх практично непомітними. Найбільше ролети популярні на різних підприємствах, торгових центрів, адже це дуже зручно: всього один рух - і секція вже відкрита, аналогічним чином відбувається і її закриття.

Функції ролет схожі з функціями звичайних віконниць - вони захищають від холоду, вітру, служать важливим декоративним елементом, виконують функцію светорегулирования. Ролети зараз виготовляють в основному з металу. Ролетні системи виготовлені з щільно прилеглих профілів, таким чином, вони практично не мають щілин, при цьому порожнини планок можна заповнити утеплювачем для заощадження тепла. Ролети на вікна(Київ галасливий місто) забезпечують збереження тепла у приміщенні на рівні подвійного скління, це Вам дозволить скоротити витрати на опалення приблизно на 40 %.

Металеві ролети значно приглушують зовнішній шум, що підвищує комфортність приміщення, в якому вони встановлені. Пропуск світла в кімнату легко регулюється за допомогою підняття рольставен на потрібний рівень, при цьому зафіксувати їх можна в будь-якому положенні.
Карта