banner vobu 750x100
Адрес
Львов, ул. Б. Хмельницкого 188 ТЦ Новая Маркет
Главный телефон
(096) 388-90-00Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(093) 768-88-40
Фотографии (1)
Захисні ролети встановлюються на віконні та дверні прорізи для захисту приміщень від злому і проникнення, від сонця, вітру і дощу, від шуму і сторонніх поглядів

Ролетні системи (інші назви - ролети, рольставні) встановлюються на віконні та дверні прорізи для захисту приміщень від злому і проникнення, від сонця, вітру і дощу, від шуму і сторонніх поглядів.

Група компаній «Алютех» виробляє понад 90% профілів і комплектуючих для ролетних систем - роллформинговие і екструдовані ролетні профілі, кінцеві профілі, напрямні шини, захисні короби, бічні кришки, октогональную вали, ручні приводи. Усього понад 6000 позицій.

Власне виробництво дозволяє ефективно контролювати якість виробленої продукції на всіх стадіях життєвого циклу - від проектування до постачання готової продукції клієнтам.Алюминиеви ролети на вікна стійкі до корозії, до впливу атмосферних опадів, міцні і надійні, екологічно чисти.Основний конструктивний елемент рольставен - ролетне полотно, що складається з алюмінієвих профілів роликової прокатки або екструдованих. Для віконних і дверних прорізів «Алютех» пропонує 7 типорозмірів профілів роликової прокатки з пінним наповнювачем в широкій колірній гамі - більше 20 кольорів і 3 типорозміру екструдованих профілів в 19 кольорах. Висота покриває поверхні профілів - від 37 до 55 мм, товщина - від 8,2 до 13,5 мм Ролетні системи виконують ряд важливих завдань.
Карта