banner vobu 750x100
Адрес
г. Львов
Главный телефон
(095) 751-62-00Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(050) 328-58-40
Фотографии (1)
Для виготовлення внутрішніх перегородок в офісах, для захисту вітрин магазинів у нічний час доцільно використовувати ролети.

Перфоровані ролети Alatau виготовляються з профілю з отворами різної форми і величини, використовуються вони в декоративних цілях або для тих приміщень, де необхідно забезпечити можливість візуального спостереження або провітрювання.
Можуть забезпечити унікальне рішення денного освітлення інтер'єру і тому часто використовується для оформлення веранд і альтанок.

Профіль з прозорими пластиковими вставками прямокутної або овальної форми, а також з аналогічними наскрізними отворами, використовується в складових рольвіконницях.

Зазвичай основне полотно набирається із стандартного полотна без вставок, а кілька ламелей зі вставками встановлюються на рівні очей, що забезпечує при необхідності можливість візуального спостереження.
Ролети можуть виготовлятися з ручним стрічковим або шнуровим приводами; з ручним воротковим приводом; зі знімним ручним воротковим приводом; з ручним шнуровим або кордовим приводом; з електроприводом.