banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Героїв УПА, д. 71Д, оф. 1.
Главный телефон
(032) 232-12-37Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(032) 232-12-38
Фотографии (1)
Ми пропонуємо Вам всі види автоматичних воріт, а також рольставні, двері і шлагбауми. У списку послуг нашої компанії: продаж і монтаж огороджувальних конструкцій, встановлення систем автоматизації та сервісне обслуговування. Купити будь-яку перераховану вище продукцію, ціни на яку припадуть до душі кожному, і замовити монтаж обраних виробів можна в будь-якому регіоні України.

Автоматичні ворота DoorHan є найбільш досконалими рухливими огороджувальними конструкціями на сьогоднішній день. Вони зручні та безпечні в експлуатації, легкі в управлінні та мають великий ресурс роботи. Для більш комфортного використання та розширення функціональних можливостей воріт, вони можуть бути обладнані додатковими пристроями та аксесуарами: сигнальними лампами, фотоелементами, датчиками відкритої хвіртки тощо. Вся автоматика для воріт виготовлена з розрахунком її використання в широкому діапазоні температур і при перепадах напруги, що гарантує стабільну роботу автоматичних конструкцій в будь-яких, навіть найекстремальніших умовах. Встановлення автоматичних воріт здійснюється кваліфікованими фахівцями всього за кілька годин.

Гаражні ворота DoorHan відрізняються від аналогів інших виробників високими показниками з енергозбереження, довговічністю й величезним вибором дизайнерського виконання. Секційні ворота з сендвіч-панелей мають сертифікати відповідності російському Держстандарту, європейському EN та іншим будівельним стандартам, що підтверджує безпеку їх експлуатації та якість матеріалів, що використовуються. Завдяки власному виробництву всіх комплектуючих для рухливих огороджувальних конструкцій, компанія DoorHan виготовляє всі види даної продукції від побутового до промислового призначення.
Карта