Зварювальні роботи

(аргонна зварка у Львові)

Аргонна зварка
Аргонна зварка

Аргонна зварка алюминию із застосуванням професійного аргонно-дугового зварювання. Ми виготовляємо різні конструкції з алюмінієвого прокату, ( профілів , листів, кутників,труб…).   Ремонтуємо алюмінієві піддони картерів, трубопроводи кондиціонерів, масляні радіатори та трубки, радіатори кондиціонерів, інтеркулери, всілякі кронштейни, алюмінієві капоти, крила та різні кузовні складові. Алюмінієві деталі мотоциклів, квадроциклів, снігоходів і т.ін. Виготовлення виробів за вашими кресленнями, здійснюємо виїзд на об’єкти замовника.

Аргонно-дугове (Аргонове) зварювання:

Premium Google Maps

Add an optional description to your map pin
argon-welding-3
argon-welding-lviv-4
welding-argon-lviv

Аргонове зварювання алюмінію процес досить складний і кропіткий. Проблема алюмінієвого зварювання в першу чергу пов’язана з хімічними властивостями алюмінію. Так як при взаємодії з киснем на поверхні металу миттєво утворюється оксидна плівка, яка не дозволяє працювати з цим металом за допомогою звичайного зварювання.

Якою буде якість зварних з’єднань – це залежить безпосередньо від проведеної підготовки кромок деталей, кореня шва – провару і самої присадки  (дроту). Оксидна плівка, що утворюється після гарячої обробки, повинна бути видалена механічним або хімічним шляхом. Зварювання здійснюється вольфрамовим електродом за змінного джерела струму.

Зварювання ведуть без коливальних рухів пальника, на короткій дузі кутом уперед. Кут між електродом та присадним матеріалом підтримують у межах 90 градусів, подачу присадного дроту здійснюють безперервно. Після закінчення зварювання або обриву дуги аргон повинен подаватися до тих пір. доки метал не охолоне приблизно до 400 С.

 Роботи зі зварювання – усунення тріщин, сколів та інших ушкоджень.

Фахівці нашої майстерні проводять роботи з ремонту та регенерації різних деталей та механізмів.

Характерними пошкодженнями для двигунів автомобілів є раковини та тріщини в головках блоках циліндрів, сколи та тріщини в блоках циліндрів. Також часто потрібний ремонт піддонів картерів, корпусів різних вузлів та агрегатів двигунів. Всі види відновлювальних робіт подібного плану можна провести за допомогою аргоно-дугового зварювання, що успішно здійснюється нашими кваліфікованими фахівцями. Ремонт ГБЦ, ремонт блоку циліндрів та інші операції виконуються з гарантією на проведені роботи при правильній технічній експлуатації.