banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів
Главный телефон
(067) 804-10-70, (032) 270-11-97Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Компанія «Арктика» рада запропонувати своїм клієнтам повний спектр послуг зі створення комфортного мікроклімату в будинку, квартирі чи офісі. Ви завжди зможете розраховувати на допомогу у виборі необхідного Вам кліматичного обладнання, його встановлення й подальше обслуговування, також ми пропонуємо якісні побутові кондиціонери й напівпромислові кондиціонери для великих приміщень. На сайті нашої компанії ви зможете підібрати (за допомогою каталогу) і потім купити кондиціонер, що буде максимально точно відповідати вашим вимогам.

Встановлення кондиціонера

Достатню увагу потрібно приділяти не тільки вибору, але й монтажу кондиціонера. Залежно від того, наскільки кваліфіковано проводитися монтаж кондиціонера, буде залежати ефективність, економічність і безперебійність його в подальшої роботи. Як показує статистика, близько 80% насправності виникли через некваліфікований монтаж і обслуговування кліматичного обладнання.

Фахівці компанії «Арктика» здійснюють якісний монтаж кондиціонерів, а також, їх подальше планове технічне обслуговування. Встановлення кондиціонерів здійснюється нашими висококваліфікованими фахівцями з дотриманням всіх правил і вимог виробників кондиціонерів. Це є запорукою ефективної й безперебійної роботи кліматичного встаткування на довгі роки.

Отзывов (2)


М 0 Н Т А Ж
Замовив сьогодні монтаж кондиціонерів купив собі через інтернет магазин. Приїхали хопці в акуратні формі чистій запропуновали декілька варіантів монтажу . Виконали роботу на відмінно. Дякую. Рекомендую.

Монтаж кондиціонера
Високий рівень спеціалістів підтвердили на виконані робіт при монтажі кондиціонера в приватній квартирі. Все якісно виконали. За собою по прибирали навчили користуватися. Дякую їм. Рекомендую.

Оставить отзыв

Карта