banner vobu 750x100
Системи опалення, монтаж та проектування, автономне опалення

Системи опалення, монтаж та проектування, автономне опалення

Довгий час кожна людина, яка живе у Львові, знав, що незалежно від того, чи буде рання осінь чи погода ще побалує теплом, центральне опалення будинку включиться чітко в середині жовтня, а в середині квітня погода, точно також не буде перешкодою для його відключення. Але, з недавніх пір, у людей, що живуть у Львові в квартирах, з'явилася можливість самим вирішувати холодно зараз чи ні, відключившись від центрального опалення і встановивши у своїй квартирі автономне опалення. Таке індивідуальне опалення дозволяє обігрівати квартиру тоді, коли, по-вашому, без нього не зігрітися.

Автономна система опалення складається з декількох пристроїв, які в комплексі забезпечують нагрівання приміщення. Щоб монтаж опалення був зроблений за всіма вимогами, в ідеалі, необхідно окреме приміщення. В квартирі таким приміщенням є кухня, де і здійснюється Встановлення системи опалення. Складається система опалення з кількох комплектуючих. Це опалювальний котел, розширювальний бочок, труби та радіатори. Котли бувають різної форми і розмірів, з різними системами кріплення. Тому монтаж котла буде залежати від усіх цих факторів.

В залежності від теплоносія, який використовується, системи опалення можуть бути: повітряними, водними, газовими і паровими. Відповідно будуть відрізнятися і котли опалення.

Якщо ж ви плануєте залишити місто Львів і побудувати собі будинок за містом, то потрібно пам'ятати, що опалення приватного будинку має свої особливості. Ну, по-перше, якщо ви його не зробите, то будете мерзнути, адже опалення будинку в приватному секторі, особиста справа мешканців цього будинку. А по-друге, у разі, якщо ви будуєте новий будинок, то вам потрібно заздалегідь визначитися, яке у вас буде автономне опалення, відштовхуючись від цього включити його в проект, знаючи вже, який знадобитися монтаж системи опалення.

Львів - місто, в якому існує чимало організацій, що спеціалізуються на вирішенні будь-яких питань, пов'язаних з опаленням. Саме їм потрібно довірити як просто монтаж котла, так і монтаж системи опалення в цілому

Якщо ви вирішили, що вам найбільше підійде газова система опалення будинку, то для початку ви повинні визначитися, що конкретно підійде - електричне опалення чи газ, який буде йти по загальним трубах. В залежності від вашого вибору монтажні роботи будуть відрізнятися, оскільки електричне опалення працює трохи по-іншому. Далі потрібно вибрати відповідний газовий котел опалення. Головним критерієм при виборі є потужність. Чим більше опалювальна площа, тим потужніше потрібен газовий котел опалення. Відразу ж після того, як закінчений монтаж опалення, обов'язково необхідна промивка системи опалення.

Потрібно пам'ятати, що система опалення будинку, через років 5 або 10 накопичить в своїх трубах відкладення. Тому промивка системи опалення є важливим процесом завжди, якщо, звичайно, ви зацікавлені в тому, щоб ваше індивідуальне опалення прослужила як можна довше. Плануючи опалення приватного будинку, продумайте все, як слід, визначитеся з теплоносієм, виберіть відповідний опалювальний котел, а інше довірте професіоналам, для яких Встановлення будь-якої системи опалення питання не складний.

 Автор Елена Ремотик
Монтаж и ремонт систем отопления, Артіс ПП

Львов, ул. Зоряна, 27а

- Систем отопления (радиаторное, напольное, конвекторы, воздушное и др. ) - Водоснабжения (внутренние системы и наружные магистральные водопроводы) - Систем сжатого воздуха (компрессоры, ресиверы) - Систем водоотвода (дождевых и дренажных) - Канализац ...