banner vobu 750x100
Адрес
Львів, вул. Антонича, 20В
Главный телефон
(068) 821-19-77, (032) 240-53-73Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
ТзОВ “Асоціація інженерних підприємств” - молода, амбітна організація, завданням якої є матеріальне забезпечення будівництва, ремонту та ослуговування інженерних господарств.

Компанія «Асоціація інженерних Підприємств» професійно постачає високоякісні матеріали для систем водопостачання, водовідведення та опалення. Наша компанія пропонує інженерні рішення з оптимальним співвідношенням ціна і якість. Цінова політика компанії передбачає гнучку систему знижок і цілий ряд вигідних пропозицій.

Наша мета - довгострокове взаємовигідне співробітництво. Фахівці нашої компанії допоможуть в підборі матеріалів, які Вас цікавлять і у разі якщо Ви не знаєте точної назви, марки або модифікації продукції, запропонують на Ваш розгляд оптимальне вирішення технологічних проблем. Запорука нашого успіху - це згуртована команда професіоналів, здатних швидко і ефективно вирішувати поставлені завдання, своєчасно реагувати на всі запити клієнта. Ми завжди раді новим формам співробітництва, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного партнера.
Карта