banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Хімічна, 4
Главный телефон
(067) 969-19-90, (093) 847-41-60, (032) 247-35-90Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Фірма виконує професійно заміну вікон на нові, також дверей, лоджій, балконів, підвіконня та утеплення, виніс та обшивка балконів. Матеріали на Ваш розсуд- пластик, алюміній, євробрус- все перевірене роками-високоякісне.

Надається гарантія. Проводяться заміри, консультація, складається калькуляція робіт та заключається договір. Виїзд майстра до Вас-безкоштовно!!! Досвід роботи -17 років. Двері міжкімнатні та броньовані на будь-який гаманець. Підлога вінілова. Жалюзі, ролети, підвіконня..

Отзывов (1)


СКАРГА
Якщо Ваше керівництво переглядає Вашу рекламу то залишаю скаргу на їх розгляд. Я неодноразово зверталась до Вас щодо несправності вікон хоча замовляла не найдешевші мусіла платити майстру з іншої фірми щоб поправив, оскільки зверталась до вас , а ви в хамському тоні мені відмовляли, спочатку безкінця обіцяли що допоможуть. Чому я повинна тратити гроші через некомпетентність ваших майстрів і продавців??? На звернення дати телефон керівництва сказали що зі мною вони самізв'яжуться якщо вважатимуть за потрібне. Це як розуміти?? І скільки часу вже пройшло ніхто зі мною не зв'язався. Доречі, порушення роботи вікон було через неправильний монтаж, выкно не виставлене під уровень так мені сказав найманий мною майстер. ТАкщо люди 2-ва рази подумайте перед тим як звернутись до цієї фірми!!!

Оставить отзыв

Карта