banner vobu 750x100
Адрес
Львов, вул. Кульпарківська, 59
Главный телефон
(032) 295-39-60, (032) 295-39-58Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Сучасні світові тенденції в енергозбереженні та екології визначили напрямок нашої роботи. Ми орієнтовані на продукцію з безсвинцевими профільними системами. Саме тому основним партнером і постачальником профілю для виготовлення виробів була вибрана німецька фірма "KOMMERLING", яка існує понад 100 років і є одним з перших у Європі виробників профілю без вмісту свинцю.

Не всі розуміють, що однієї лише купівлі якісного вікна недостатньо. Неправильне встановлення вікон може зіпсувати металопластикове вікно настільки, що може виникнути потреба повної заміни.

Вага вікон ПВХ досягає разом із склопакетом до 70 кг, оскільки усередині є пластик (пвх), укріплений металом. Для того, щоб вікно добре закривалося і не було перекосів, усередині рами встановлений особливий механізм. Тому майстер, який займатиметься монтажем, має бути хорошим фахівцем в установці пластикових вікон. Невеликий перекіс вікна при установці, відхилення від рівня всього на декілька мм призведе до того, що вага розподілиться неправильно. Стулка відкриватиметься погано. І через деякий час дорога і надійна німецька фурнітура вийде з ладу. Герметизація вікна порушиться і протяги Вам будуть забезпечені.

Варто зазначити, що у випадку, коли встановлення вікон ПВХ здійснює сам покупець вікон, гарантія виробника на вікна не поширюється! Тому вкрай важливо, щоб встановлення вікон пвх здійснювали фахівці. Встановлення вікон ПВХ здійснюється в декілька етапів:
- Демонтаж старих вікон.
- Встановлення рам вікон ПВХ.
- Металопластикові вікна характеризуються достатньо високим коефіцієнтом лінійного розширення. Тому для того, щоб запобігти можливій деформації вікна при нагріві і охолодженні, необхідно залишати зазор між рамою вікна і просвітом, який заповнюється пружними матеріалами (наприклад, монтажною піною).
- Вирівнювання самого вікна у трьох площинах. Слід зауважити, що візуальні нерівності найчастіше пов’язані з кривизною просвіту. Незалежно від цього конструкція повинна бути вмонтована згідно з показами спеціальних інструментів.
- Закріплення вікна по всьому периметру будівельними шурупами (дюбелями, анкерними пластинами)
- Герметизація вікна по всьому периметру з допомогою монтажної піни.
Карта