banner vobu 750x100
Ремонт квартир, євроремонт, ремонт квартир і будинків під ключ

Ремонт квартир, євроремонт, ремонт квартир і будинків під ключ

Поняття Євроремонту, кожен трактує по-різному. Хтось вважає, що це комплексний ремонт квартир або офісів із застосуванням дорогих будматеріалів і технологій, а хтось переконаний, що це ремонтні роботи по переплануванню приміщень, заміни старих дверей і вікон.

У Львові дуже багато компаній, що пропонують послуги по ремонту квартир. Одні пропонують ремонт квартир під ключ, інші називають ці послуги Євроремонтом. Що ж насправді означає Євроремонт і які його основні ознаки?

По суті, що ремонт квартир під ключ або офісів можна назвати Євроремонтом. Так як будь-який з цих видів ремонту - це комплекс послуг з використанням сучасних технологій, матеріалів і устаткування, обов'язково включаючи дизайн - проект. Головне тут пропаща результат - замовник повинен отримати комфортне, красиве і ексклюзивне житло в Львові. І ніяких особливих європейських стандартів, а тільки - якісний ремонт будинків.

Львів - місто великих можливостей у всіх відносинах. І послуги по ремонту квартир пропонують тут на кожному кроці. І визначити в чому різниця між будівельними компаніями, які проводять ремонтні роботи, деколи дуже складно. Особливо якщо в цьому немає досвіду. На перший погляд різниця тільки в ціні. Але багато фірм пропонують для прикладу кошторису на ремонт однокімнатної квартири, або ж - на ремонт квартир в новобудовах. У першому випадку ціна приваблива з-за невеликої площі, а в другому - з-за невеликого обсягу роботи. Адже як може бути капітальним ремонт квартир в новобудовах, якщо Львів сьогодні часто-густо рясніє новими хмарочосами, в яких вже встановлено металопластикові вікна, якісні двері і дорога сантехніка. І якщо потрібен ремонт квартири в будинку старої споруди, то орієнтуватися на кошторис ремонту в новобудові, як мінімум, наївно. Рівнозначно, як і на кошторис на ремонт однокімнатної квартири, коли мова йде про чотирикімнатній «хрущовці».

Тому розберемо, що, все - таки, включає в себе комплексний ремонт квартир.

Як вже говорилося вище, комплексний або капітальний ремонт квартир - це, в першу чергу, дизайн - проект, який включає в себе розробку планування та ескізів майбутнього житла, схеми розміщення сантехніки та електрообладнання, підбір матеріалів для оздоблення, меблів і побутової техніки. Якісний ремонт будинків неможливий без точного і грамотного дизайн-проекту, тому як тільки він виступає основою для складання остаточного плану ремонту і повної кошторису.

Наступний показник Євроремонту - перепланування: знесення перегородок і стін, спорудження арок, об'єднання між собою кімнат, монтаж багаторівневих чи підвісних стель, створення колон, подіумів, круглих стін і т. д. Звичайно ж про перепланування не йдеться, якщо потрібно терміновий ремонт квартир.

Капітальний ремонт передбачає також заміну вікон і дверей. І вікна при Євроремонті не обов'язково повинні бути пластиковими, як багато хто помилково вважають. Повертається мода на все натуральне і сьогодні люди найчастіше або встановлюють нові дерев'яні вікна, або реставрують старі, змінюючи лише склопакети.

Заміна всіх внутрішніх комунікацій - це також обов'язковий пункт капітального ремонту. Сюди входить і заміна електропроводки, і сантехніки, і опалювальної системи.

Далі - все, як і при звичайному косметичний ремонт - стіни (обклеювання або штукатурка, підлоги, стелі тощо

Нічого складного, але краще, якщо Євроремонт будуть робити професіонали, які добре зарекомендували себе на ринку праці. Це і заощадить гроші, та й нерви теж.

 Автор Елена Ремотик

Євроремонт від А до Я

Индекс доверия0 Отзывов
Євроремонт від А до Я

г. Львов

Наша компанія спеціалізується на капітальному ремонті і оздоблювальних роботах в квартирах, офісах, котеджах. Надаємо послуги високої якості в точно обговорювальних термінах. Гарантію якості і ефективності нашої роботи являється повний комплекс послуг: ...