banner vobu 750x100
Адрес
г. Львов, Вул. Шевченка
Главный телефон
(098) 414-05-05Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Саме вдома ми відчуваємо себе захищеними, оточеними затишком і комфортом свого житла. Не дивно, що, з часом, при купівлі нового житла, або оренди офісу, перше, про що ми замислюємося, бажаючи щось переробити на свій лад - це ремонт квартири (ремонт офісу). Бо попередній ремонт остався в минулому вже не радує око, а наштовхує на думку про зміни, і, як наслідок - потрібно робити ремонт квартири. Але який ремонт вибрати?

Євроремонт квартири – це сучасна високотехнологічна обробка, оздоблення квартири відповідно до вимог європейських стандартів, з використанням новітніх будівельних технологій і оздоблювальних матеріалів. Проведення комплексу робіт дозволяє кардинально змінити вигляд квартири.

Основні види робіт при проведені євороремонту: узгодження перепланування, демонтажні роботи, облаштування багаторівневих підвісних стель ,електромонтажні роботи, гідроізоляція, заміна радіаторів опалення, приховане розведення труб, заміна сантехніки, вирівнювання стін під рівень, декоративна штукатурка, вирівнювання підлоги, стяжка, заміна вікон, дверей , штукатурка, облицювання керамічною плиткою.

Капітальний ремонт квартир - це досить складний і дорогий процес. Але в кінцевому підсумку дозволяє створити по-справжньому комфортне і красиве житло без великих примх, але якісно і надовго.

Основні види робіт при проведені капітального ремонту: демонтажні роботи, повне або часткове вирівнювання стін, стель, заміна електропроводки і сантехники, гідроізоляція, заміна вікон, дверей,облицювання керамічною плиткою.
Карта