banner vobu 750x100
Адрес
Львов, ул. Городоцкая, 202
Главный телефон
(095) 915-18-89 , (098) 177-27-99Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (5)
Зверніть увагу на ексклюзив - парну в казані. Банщики, яких «Варили в казані» повідомляють, що ці незабутнє відчуття неповторні.
«Парна у величезному чані» - ексклюзив який, можуть собі дозволити обрані. Такий чан був у імператорів Китаю в замку легендарного «закритого міста».

Людина занурюється в казан з нагрітою водою. За рахунок товстих (4-5см), чавунних стінок немає контакту з розпеченим чавуном, а вся температура розходиться рівне. Чисте повітря, відчуття невагомості, споглядання краси природи, об'єднуватися з прекрасним, стаєш його частиною. Плавно прогріваючись, відчуваєш запах доданих у воду настоїв хвої, запашних трав, ефірних масел.

Окативая себе холодною водою, тіло пронизують тисячі маленьких голок, проходить трохи часу і назад в чан грітися. Людина дихає легко, відпочиває, розслабляється наповнює радість, піднімається настрій і бажання жити, відчуваєш приплив енергії життя, міцніє впевненість у собі , з'являється відчуття, що в силах перевернути гору.

Класична сауна, парна, сауна, хамам - супер, але величезний чан дарує незабутнє відчуття, додаючи ще одну сторону відпочинок. Дія ширяння проходить не так жорстко як в інших лазнях. Тіло нагрівається більш глибоко, приємно, ніжно й рівномірно.

Простий пристрій купелі - величезний котел, вогонь і вода.

Чан дарує здоров'я і гарний настрій. Ефект від ширяння неможливо розповісти словами, ну як можна описати смак свіжого хліба, запах грози або запашного сіна?
Карта