banner vobu 750x100
Будівництво альтанок з дерева, цегли, садові альтанки з мангалом для дачі

Будівництво альтанок з дерева, цегли, садові альтанки з мангалом для дачі

Звичайно ж і в Львові, і в будь-якому іншому місті, є професійні будівельники, які зможуть спорудити вам все, що потрібно. Але цікавіше і, що важливо, економічніше, буде побудувати що-небудь своїми руками. Озброївшись простими інструментами та необхідною інформацією, під силу кожному буде будівництво садових альтанок. Вони можуть бути дерев'яні, цегляні, кам'яні, а також виготовлені з полікарбонату або кованих металевих конструкцій.

Найбільш простим і економічним вважається будівництво альтанок з дерева. В залежності від того, коли і з якою метою будуть використовуватися садові альтанки можна будувати:

  • відкриті альтанки, в яких можна насолоджуватися свіжим повітрям і гарною погодою і, в теж час бути захищеним від незначних опадів і пекучих сонячних променів, але виключно в теплу пору року. Вони складаються з даху, підлоги і, так сказати, стін, а в деяких випадках, будівництво альтанок з дерева може здійснюватися навіть без фундаменту;
  • закриті альтанки - це по суті маленькі дерев'яні будиночки і при наявності вогнища або опалення можуть бути місцем відпочинку в будь-яку погоду.
  • Будівництво альтанок з цегли можна назвати більш практичним, але й вимагає більш глибоких знань і умінь. Садові альтанки з цегли можуть бути:
  • відкриті, які являють собою просто каркас будь-якої форми;
  • напіввідкриті, які крім каркаса мають стіну і можуть бути з мангалом або з барбекю;
  • закриті - це зручні і затишні будівлі для відпочинку, як у веселій компанії, так і в гордій самоті.

Будівництво альтанок з цегли, дозволить вам створити не тільки особливе місце для відпочинку, але й архітектурний елемент ландшафтного дизайну, який в залежності від ваших умінь і фантазії, буде неповторним, створеним власними руками творінням.

Форму альтанки, її розмір і стиль оформлення можна підбирати, враховуючи розмір території, рельєф, загальний дизайн ділянки.

Прикрасити свою будову можна чим завгодно і як завгодно. Це можуть бути різьблені стовпи і стіни, оригінальні ковані конструкції, барвисті вітражі, в'юнкі рослини і все те, що зможете придумати і втілити.

Садові альтанки з будь-якого матеріалу, будь-якої форми, з мангалом, піч, барбекю або без них, відмінно підійдуть не тільки для будинків в Львові, але і для дачі. Адже після тривалого робочого дня в городі або в саду, так приємно відпочити в затишній альтанці, або раннім теплим вранці поснідати в колі сім'ї, або прохолодним ввечері повечеряти в теплому колі друзів, або навіть втікши з такого міста як Львів, в самоті почитати книжку.

Як бачите садова альтанка незамінний і дуже практичне будову, як для дачі так і для будь-якого будинку, будь то велике місто або маленьке село.

 Автор Елена Ремотик

Альтанка з оциліндрованої колоди

Индекс доверия0 Отзывов
Альтанка з оциліндрованої колоди

м. Львів, вул. Зелена 6

Компанія в деревообробній галузі, надаючи клієнтам якісну і недорогу продукцію та високий сервіс обслуговування. Беседка из оцилиндрованного бревна діаметром 15 см.

Будівництво дерев'яних альтанок, "Эдем"

г. Львов, ул. Водогинна 2, кабинет 223

Дана мала архітектурна форма є комфортним місцем для спілкування, відпочинку та приємного проведення часу, а також відмінним дизайнерським рішенням по облаштуванні ділянки. Проектування дерев'яної альтанки здійснюється у відповідності з загальним функц ...

Будівництво альтанок з мангалом, "ИнвестКаркасБуд"

г. Львов, ул. Бузкова, 2

Альтанка з мангалом стане прекрасним доповненням або прикрасою ділянки. В альтанці на відкритому повітрі можна приємно провести час з друзями або просто затишно розташувавшись почитати книгу. Кваліфіковані фахівці розроблять проект альтанки будь-якої ко ...

Будівництво дерев'яних альтанок "МК-1"

г. Львов, ул. Замарстыновская 40

Пропонуємо альтанки під ключ, включає в себе: - Виготовлення конструкції; - Тришарова покриття дерев'яних деталей захисними просоченнями і лаком; - Влаштування дахів з м'якої черепиці; - Монтаж альтанки на ділянці. Характерна ознака виробів - якіст ...