banner vobu 750x100
Адрес
м.Тернопіль
Главный телефон
(068) 999-79-89Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(098) 820-09-12
Цена услуги от (грн)
300.00
Фотографии (1)
реставрація лакофарбованих виробів, мдф, шпонованих , масиву деревини.... патинування ,зістарення деревени різними технологіями... виготовлення меблів під індивідуальне замовлення і розміри клієнта... врізання замків ,ручок, навішування..... перетягування м"яких частин....... ВСІ ВИДИ РОБІТ ПРОВОДИМ ЯКІСНО ,АКУРАТНО ТА ПРОФЕСІЙНО......консультації безкоштовні .......

Отзывов (4)

★★★★★

Реставрували шкаф
Майстри реставрували шкаф і виготовили дезайнерський плінтус за моїм індивідуальним розміром. Шафа дійсно краща як була щей шкатулку зробили як бонус. Рекомендую всім цих хлопців, дійсно швидко та якісно.
★★★★★

Професійно і якісно
Навіть незнав що є таке як реставрація лакованих меблів, звернувся до цих майстрів і дуже задоволений їхньою роботою, кухня краща як нова... Хлопці знають свою роботу. Тепер всі столярні вироби які потрібно реставрувати хлопці оцінили недорого і я чекаю своєї черги, бо хочу щоб тільки вони зробили мені меблі. ДЯКУЮ!!!
★★★★★

реставрацією задоволена повністю
дійсно молодці,реставрували нам кухонні фасади ...після реставрації фасади стали кращі як були ще нові.І ціна приємно здивувала ...після цього зрозуміла, що ще потрібно віреставрувати кухонний куток і стіл,тепер знаю на 100% до кого звернусь за допомогою.....Дякую майстрам за роботу.
★★★★★

Хороші майстри
Зверталась за допомогою до цих хлопців, реставрували дерев"яні двері радянського зразка, після виконаних робіт, двері нічим не поступаються за сучасні моделі.... ціна і якість приємно здивували,зробили все за тиждень. Цих хлопців рекомендувала б всім своїм знайомим, дійсно майстри свого діла.

Оставить отзыв