banner vobu 750x100
Адрес
м. Мукачево, вул. Ілони Зріні, 67
Главный телефон
(031) 315-60-51Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(031) 313-19-52
Фотографии (1)
Вантажні перевезення по Україні — основний напрям діяльності «САТ» протягом 12 років, що дозволяє забезпечувати не тільки ввічливе та оперативне обслуговування, а й дбайливе ставлення до вантажу. Мережа підрозділів у 54 містах і щоденні рейси дозволяють скоротити терміни вантажоперевезення Ваших товарів. Ми здійснюємо вантажні перевезення по Україні з виїздом до відправника та доставкою до дверей одержувача більш ніж в 500 населених пунктів за 24 – 48 годин.

Якщо Вам необхідно доставити до дверей відправлений вантаж, Ви можете скористатися зручним та якісним сервісом - вантажоперевезеннями, які надає компанія САТ.

Щоб замовити дану послугу, заповніть просту форму заявки на нашому сайті. Ви можете замовити "Виїзд за вантажем до відправника" або "Доставку до дверей одержувача", які включають в себе додаткові послуги: підйом вантажу на поверх, повернення документів, повернення піддонів та інше. Також Ви маєте змогу самостійно розрахувати вартість доставки (перевезення) за допомогою калькулятора.

Наш сайт створено таким чином, щоб вся необхідна інформація про нас та наші послуги була доступна користувачам всього одним кліком. У розділі "Новини" Ви першими дізнаєтесь про свіжі нововведення, послуги та інші важливі події.

Компанія САТ пропонує своїм клієнтам не тільки вантажоперевезення, а також комплекс додаткових послуг:
- укладання вантажу в гофроящик;
- укладання вантажу в поліпропіленовий мішок зі стяжкою;
- стягування вантажу поліпропіленовою стяжкою;
- палетування багатомісного вантажу чорною стретч-плівкою підвищеної щільності;
- упаковка документів;
- стретчування плівкою.

Метою компанії «САТ» являється стати надійною ланкою, яка поєднує між собою виробника і споживача, доставляючи потрібні обсяги вантажів точно в строк.

Не розмірковуйте над тим, як доставити вантаж із Києва або іншого міста до місця призначення. Звертайтеся в компанію «САТ» і отримуйте якісний і швидкий сервіс. У нас працюють професіонали!