banner vobu 750x100
Адрес
Мукачево, вул. вул.Береговська-Об'їзна,8
Главный телефон
(068) 228-43-25Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(031) 312-33-58
Фотографии (1)
Натяжні стелі Demi-lune — це нові можливості проявити творчу індивідуальність, створити неповторний дизайн. Використання французького матеріалу вищої якості, який дозволяє приховати всі дефекти, утворюючи ідеально рівну поверхню — незамінне на шляху до створення максимального затишку і комфорту в будь-якому приміщенні.

Великий вибір фактур і кольору (більше 100 відтінків) дозволяє втілити будь-які дизайнерські ідеї. Матові поверхні використовуються при створенні суворого стилю приватних інтер'єрів або адміністративних будівель, сатинові — вносять трохи затишку і тепла, лакові й напівпрозорі — застосовуються для візуального збільшення об'єму приміщення, а плівка з металевими нотками додасть більше виразності стильному інтер'єру.

За такою стелею дуже легко доглядати: досить інколи протерти м'якою губкою, а в разі забруднення поверхні можна використовувати рідину для миття стекол. У випадку затоплення зверху не страждає дорогий ремонт — фахівці зіллють воду, відігнувши край полотна, і стеля набере первинного вигляду.

Завдяки своїм винятковим властивостям натяжні стелі все більше використовуються в різних приміщеннях: квартирах, офісах, котеджах, магазинах, банках, ресторанах, розважальних і торгівельних центрах, готелях, спортивних, учбових і навіть медичних закладах.

Натяжні стелі не мають аналогів серед оздоблювальних матеріалів, є унікальними за своїми характеристиками й експлуатаційними можливостями.