banner vobu 750x100
Адрес
Кривой Рог
Главный телефон
0683551932Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
0689690329
Фотографии (2)
Встановлення та виготовлення навісів, гаражних воріт, металевих в'їзних воріт, парканів, навісів та козирків, балконних огорож, тамбурних дверей, кованих виробів у Кривому Розі та по всій Україні!

Наша основна спеціалізація – виготовлення та монтаж металевих виробів. Маленькі та великі двері виготовляються із металевих профілів. Двері та ворота з профнастилу. Доставка та встановлення по всій Україні. Ворота - виробництво та встановлення воріт: гаражні ворота, розсувні двері, розсувні ворота, залізні ворота, металеві ворота, фігурні ворота Паркани - Виготовлення та встановлення огорож: 3D сітка, огорожі, віконниці, кування. Навіси - виготовлення та монтаж навісів та в'їзних козирків з металочерепиці, профнастилу, полікарбонату. Ангари - швидкобудуюємі будівлі (БМЗ) для промисловості (ангари сільгосптехніки, майстерні, виробничі приміщення, ангари для літаків і вертольотів і т.д.)
Металоконструкції - виготовлення та монтаж металоконструкцій: сходи, огорожі балконів, ворота, антивандальні ґрати, балконні перила, зовнішні сходи, зимові сади. Двері зварені. Огородження зварене. Поруччя зварені. Грати на вікнах зварені. Навіси зварені. Навіси з куванням. Ковані ворота. Кований паркан. Грати на вікнах ковані. Кована огорожа балкона. Ковані перила сходи. Кована альтанка.
Ворота металеві розпашні - виготовляються на замовлення в 4-х варіантах:
без хвіртки, з хвірткою всередині, з хвірткою окремо (хвіртка і ворота на одному стовпі), з хвірткою окремо (хвіртка з двома окремими стовпами).
Подвійний каркас воріт виготовляється з профтруби 25*50*2 мм та 20*20*2 мм, обшивається профнастилом товщиною 0,45 мм. У вартість включені стовпи із профільної труби 100*100*4 мм.
Метал воріт грунтується та фарбується двічі. Колір каркасу та профлиста вибираються індивідуально. У ціну не входить вартість доставки та монтажу воріт.
Крім того, до наших послуг входить: - виробництво залізобетонних виробів, таких як кільця, кришки, днища, септики, європаркани, металовироби. - Виробництво бетонних та залізобетонних кілець, тротуарної плитки, шлакоблоків, кованих та профільних щитових дверей, воріт, решіток, поручнів побутового та промислового призначення.
У нас дуже доступна та гнучка цінова політика. Ми працюємо як з готівковим, так і безготівковим способом оплати по всій Україні.
Щоб замовити металоконструкції, відвідайте наш сайт або Telegram-канал, а також сторінки ТОВ «АКАБУД» на Facebook, Youtube, Instagram.
Для замовлення зварних виробів можна зателефонувати.
Тел.: (068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98. Андрій.