Покрівля від Good Roof

Металочерепиця, профнастил та інші покрівельні матеріали від виробника по розумній ціні

    Зворотній дзвінок

    Натискаючи “Замовити” я погоджуюсь і приймаю політику конфіденційності.

    Про компанію

    Дивитися більше
    GOOD ROOF — українська компанія з власним виробничим комплексом, що спеціалізується на виробництві та реалізації покрівельних та огороджувальних конструкцій (металочерепиця, профнастил, фасадні матеріали, водостічні системи та аксесуари) для житлових і промислових споруд. Співпрацюємо з приватними замовниками, бюджетними, промисловими та комерційними організаціями. У роботі особливу увагу приділяємо якості продукції та вирішенню клієнтських запитів. Досвідченні фахівці, сировина від надійних постачальників з Європи, широкий асортимент та прозорість у спілкуванні — те, чому клієнти замовляють покрівлю та металопрофіль в GOOD ROOF.
    Гарантія
    до 50 років
    Допомога
    від А до Я
    250+
    великих клієнтів
    Сертифікати
    якості
    Доставка
    по Україні
    Понад 100
    видів покрівлі

    Як ми працюємо

    Good roof
    Підібрати покрівлю
    Відправити заявку
    1 Вибір покрівлі
    Перший крок до вашої ідеальної покрівлі та стін починається тут! Виберіть бажаний вид матеріалу з нашого широкого асортименту, його кількість, дані по доставці. Або ж надайте свій запит нашому фахівцю: технічні вимоги щодо покрівельних матеріалів, дизайн, колір тощо.
    2 Безкоштовний розрахунок
    На основі вашого запиту фахівець нашої компанії запропонує варіанти покрівлі, прорахує кількість матеріалів, вартість, терміни виготовлення та доставки. При необхідності на об’єкт може виїхати наш інженер.
    3 Оплата
    Продаж готової продукції по 100% оплаті у великому переліку покрівельних матеріалів, конфігурацій, колірної гами. Під замовлення працюємо по передоплаті на індивідуальних умовах. Способи розрахунку: безготівка, через термінал, «Є відновлення», оплата частинами від банку.
    4 Виготовлення та доставка
    Виготовлення покрівлі та огороджувальних матеріалів під замовлення від 1 робочого дня. Доставка готової продукції по Україні проводиться у зручному для покупця режимі в обумовлені терміни. Є опція «від дверей до дверей».

    Відгуки клієнтів

    Купляв металочерепицю і водостічні системи для переоблаштування даху будинку в селі. Сподобалося те, що можна все купити, не виїжджаючи з дому. Якістю покрівельних матеріалів задоволений.

    Олег К.
    Дніпро, Металочерепиця

    Треба було поставити мансардні вікна в будинку. Все необхідне для цього і самі вікна знайшов на сайті GOOD ROOF. Сподобався дизайн і якість. Доставка була швидкою.

    Андрій Б.
    Київ, Мансардні вікна

    Ставив цього року огорожу. Матеріал вирішив купити від українського виробника. Вибрав GOOD ROOF — бо саме тут зміг знайти те, що мені потрібно, і у правильному кольорі.

    Денис Ж.
    Гнідин, Паркан з євробруса

    GOOD ROOF – не перша компанія, до якої ми звернулися. Саме тут нам детально розповіли про властивості продукції і порадили у нашому випадку оцинкований металопрофіль та необхідні кріпильні елементи.

    Підрядна організація
    Київ, Профнастил

    Закупляємо покрівельні матеріали для будівельних робіт тут не вперше. Приємні ціни, гарний сервіс, швидка доставка.

    Підрядна організація
    Запоріжжя, Металочерепиця

    Надішліть запит на пропозицію

    Надіслати запит

    Часті запитання

    Зворотній зв’язок
    Власне виробництво з використанням сировини від провідних європейських виробників дає можливість повною мірою гарантувати якість та зносостійкість готової продукції. До переліку ТМ, з якими працює команда GOOD ROOF, входять: USS Steel Kosice зі Словаччини, Arvedi та Marcegaglia з Італії, ArcelorMittal із Польщі, Німеччини та Індії, Tezcan та Yildiz з Туреччини. У випадку браку допускається заміна окремих елементів.
    Від правильного вибору покрівельних матеріалів напряму залежить термін дії та якість готової конструкції. Підбирають покриття в залежності від конфігурації даху, площі споруди, потенційного навантаження на покрівлю, загального дизайну будівлі та інших факторів, які є у вашому запиті.
    Калькулятор розрахунку вартості металочерепиці, профлистів, металопрофілю, металевих панелей тощо передбачає врахування площі об’єкту, виду вибраного матеріалу, форми покрівлі та стіни. Всі ці моменти беруться до уваги фахівцями GOOD ROOF, які допоможуть правильно розрахувати остаточну ціну.
    Доставка покрівельних матеріалів компанією GOOD ROOF здійснюється у зумовлені терміни (можливий варіант відвантаження у день замовлення) по всій території України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя та інші регіони. Під час транспортування враховуються всі умови перевезень на спеціалізованих транспортних засобах, що не допускає пошкодження виробів.
    При правильних монтажних роботах та прислуханню до рекомендацій щодо експлуатації термін дії готової металочерепиці може сягати 25-50 років, профнастилу та інших матеріалів 10-20 років в залежності від виду.
    Оскільки компанія пропонує продукцію власного виробництва, то вона в повній мірі забезпечує гарантійні зобов’язання перед покупцями згідно з українським законодавством. Термін дії гарантії, на яку може розраховувати користувач, складає не менше 10 років в залежності від вибраного матеріалу.
    Для клієнтів компанії присутня опція зворотного зв’язку безпосередньо на сайті. Оформити заявку на товар можна через спеціальну форму на головній сторінці, вказуючи вид виробів, їх кількість та місце для доставки, або зателефонувавши на вказаний номер — фахівці GOOD ROOF все прорахують.

    Запит пропозиції

    Заповніть форму зворотнього зв’язку і наш спеціаліст перетелефонує Вам найближчим часом

      Надсилаючи запит я приймаю і погоджуюся з політикою конфіденційності.