banner vobu 750x100
Адрес
Львів, вул. Городоцька, 357
Главный телефон
(067) 676-89-90Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
1950.00
Фотографии (8)
Кваліфікована бригада спеціалізується на монтажі заземлення та грозазахисту. Щоб захистити Ваше життя, будинок і техніку від наслідків блискавки, треба в комплексі виконати такі 3 стадії.

Змонтувати надійний контур заземлення. Заземлення – це найважливіше пристосування для безпеки життя і правильної роботи техніки Через це у будинках і квартирах неодмінно має бути ефективне заземлення менше 4 ОМ, як вимагає стандарт. Наша компанія спеціалізується на монтажі якісного глибинного заземлення з оцинкованих чи обміднених стержнів, які монтуються на глибину 6-15 метрів методом нарощування один в один. Таке заземлення служить мінімум 20-30 років і надовго зберігає вашу безпеку.

Встановити блискавкозахист, громовідвід від пожежі внаслідок влучання блискавки в дах. Для захисту спеціаліст розраховує де встановити блискавкоприймачі, щоб всі зони даху були захищені, розраховує безпечні місця струмовідводів по фасаду та місця забивання заземлення. Також розглядаються варіанти, як мінімізувати земляні роботи, коли вже лежить бруківка і газон.

Встановити грозорозрядник в електрощиті для захисту електроприладів від блискавки, яка може вдарити у вашу будівлю чи в лінію електропередач. Наші спеціалісти підберуть відповідний клас розрядника, що має ґрунтуватися на способі підведення електромережі в приміщення, вивчення вхідного і розподільчих щитів, наявності та замірів опору захисного заземлення.

1)В першу чергу ми надаємо кваліфіковану консультацію з обов’язковим виїздом.
2)По-друге, ми надаємо грамотну пропозицію згідно нормативів і на вибір декілька варіантів монтажу. Ви вибираєте різні по ціні та якості матеріали.
3)Також ми надаємо консультації для самостійного монтажу.
4)Роботу здійснюють спеціалісти, які мають досвід і навики роботи на висоті.
5)Для якісного монтажу блискавкозахисту котеджу достатньо 2-3 дні.
6)Також ми надаємо рекомендації по експлуатації, гарантійне та післягарантійне обслуговування. При потребі можемо надати протоколи опору та схеми заземлення.

Довіряйте роботу тільки професіоналам. Тільки якісно змонтовані заземлення та блискавкозахист будуть надовго зберігати для Ваш спокій і безпеку, а також тривалу експлуатацію Вашого дому та техніки.
Карта