banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів
Главный телефон
(067) 334-43-99Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(096) 469-70-00
Фотографии (1)
Дороги і стежини на ділянці мають безліч функцій. Це надійне тверде покриття для зручності проїзду і проходу пішоходів, і декоративне призначення. Використовуючи широкий спектр матеріалів, що існують на нинішньому ринку, з дороги можна зробити справжній витвір мистецтва. Існує декілька видів твердого покриття.

Найбільш поширеною вважається пресована бруківка. Різноманітність форм і кольорів такої бруківки дозволяють виконати на дорозі будь-який орнамент. Є ще лита продукція, але її надійність і довговічність набагато поступаються пресованим виробам та декоративному камню.

Зараз все частіше стала використовуватися клінкерна бруківка або тротуарна цеглина. Вона є повністю натуральним продуктом, який отримують шляхом випалення окремих сортів глини при високих температурах. Клінкерна бруківка, завдяки широті колірної палітри дуже цікавий матеріал з точки зору творчих можливостей. Клінкер здатний створити затишок і організувати простір довкола будинку. Клінкерна цеглина візуально створює відчуття теплоти, зберігає природність глини і тепло випалювання. Оскільки клінкер натуральний, то відмінно поєднується з природними матеріалами: деревом і каменем. Клінкерна бруківка стане тією ланкою, яка встановить логічний зв’язок між будинком, спорудами довкола будинку, ландшафтним дизайном, рельєфом і навколишньою природою. Найпопулярніші кольори залишаються коричневий, жовтий, червоний. Клінкер створить настрій: взимку наповнить улюблений майданчик біля будинку кольором, навесні і літом підтримає гармонію соковитої зелені, а восени змішається із золотим листям.
Карта