banner vobu 750x100
Адрес
г. Львов., ул. Б. Хмельницкого 116
Главный телефон
(032) 245-81-59Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(096) 367-06-06
Фотографии (1)
Кований дашок - це чудове доповнення ганку, або просто входу в будівлю. Вони несуть як практичну функцію захисту від дощу і сонця, снігу і бурульок з даху, так і декоративну. Скомпонувавши дашок разом з перилами в єдину композицію, утворюючи щось на зразок критої веранди або альтанки. Фасад Вашого будинку придбає неповторність і індивідуальність, а будь-який вхід в будинок перетвориться на парадний.

Кований дашок, як варіант прикраси для будинку може бути дуже різноманітним. Головне, щоб була збережена стилістика загального вигляду. При створенні кованих або зварних дашків точно розраховуються усі параметри, по яких буде виготовлятись дашок. Дотримання усіх пропорцій потрібні для того, щоб козирок зміг бути не лише прикрасою, але і виконував свої захисні функції.

Ковані дашки і навіси повинні поєднуватися із загальним стилем будівлі, мають бути його продовженням і надавати закінченому вигляду. Форма козирька повинна поєднуватися з архітектурою будинки, а ковані елементи його декору не повинні зробити його предметом, що самостійно стоїть поряд з будинком, а різних форм є багато: дашок плоский з нахилом вперед чи вбік, кований дашок плоский з надломом посередині для стікання води по обидві сторони дашка, кований козирьок в одній площині у вигляді арки, з кованим заповненням по середині, також ковані дашки можуть бути іншої форми, від похилих, дугоподібних, арочних до всіляких багатоплощинних складних конструкцій, що найкраще будуть підходити до ділянки де буде встановлений кований навіс.
Карта