banner vobu 750x100
Адрес
м. Кіровоград, вул. Віктора Чміленка (Дзержинського), 84, офіс 1
Главный телефон
(050) 922-42-11Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(097) 440-60-28, (066) 942-53-64
Цена услуги от (грн)
100.00
Фотографии (1)
Монтаж та продаж охоронної сигнализації "під ключ" для квартири, для дому, для офісу від українського виробника - групи компаній «Секур».
GSM безпровідні сигналізації (комплекти): «Страж AVIZOR KIT», «Страж EVOLUTION KIT», Ajax WGC-103 KIT + брелоки, клавіатура, «Life SOS LS 30 GSM KIT», GSM провідні сигналізації: «Ajax GS-101 MINIKIT» (комплект);
Пультові сигналізації: ППК «Оріон», ППК «Лунь», централі, датчики, сирени, пристрої для управління сигналізацією, єлементи для «Розумного дому», підсилювачі сигналу, комунікатори, додзвонщики, приймачі радіодатчиків.
Системи відеоспостереження.

Аксесуари: акумуляторні батареї, батарейки, кабель, ДБЖ, кріплення, роз’єми та перехідники, антени, дата-кабелі, пам’ять (флеш-карти, вінчестери, блоки живлення, перетворювачі інтерфейсу, грозозахист та грозозахист, Wi-Fi адаптери, різне..

Про нас:
ТОВ «Рондо-Контракт» працює на ринку України з 1993 року. Область нашої діяльності на сьогоднішній день – системи безпеки. Завдяки партнерським стосункам з групою компаній «Секур» ми розвиваємось в таких напрямках:
оптовий та роздрібний продаж, постачання, монтаж та настройка систем безпеки.

Будемо раді бачити Вас в числі наших клієнтів