banner vobu 750x100
Адрес
Кривой Рог
Главный телефон
0683551932Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
0689690329
Фотографии (3)
Виготовлення розпашних та відкатних кутих воріт з гарантією

Виготовлення воріт та хвірток за ескізами власних напрацювань, а також за розмірами та ескізами замовника. Забарвлення порошковими емалями та лаком.
Забірна секція – це один із елементів огорожі вашої ділянки. Паркани можна використовувати як елемент фасадної частини, а також для огородження госпчастини вашої ділянки.
Задайте питання з виготовлення кованих воріт або хвіртці співробітнику – допоможемо визначитися з дизайном, розповімо про варіанти реалізації ваших побажань, назвемо орієнтовну вартість та терміни виконання робіт
У нас можна недорого замовити павільйони, решітки на вікна, сходи, ворота, павільйони для куріння, автомобільні навіси, ворота відкатні, альтанки для дому, ворота розстібні, ковані та зварні балконні перила, огорожі сходові, паркани, ангари та магазини, ЛСТК та багато інше.
Також маємо власне виробництво ЗБВ виробів у Кривому Розі, таких як залізобетонні огорожі (єврозабори) та бетонні кільця, огорожі з елементами художнього кування, ворота та хвіртки.
Крім того, серед наших послуг:
- Виготовлення ЗБВ, таких як кільця, кришки, днища, септики, європаркани, металовироби.
- Виробництво бетонних та ЗБВ-кілець, тротуарної плитки, шлакоблоку, воріт кованих та з профлиста, хвірток, решіток, поручнів для дому та виробництва.
- Роботи з копування ям, траншей, септиків, ям для каналізації.
У нас дуже доступна та гнучка цінова політика. Працюємо за готівковим та безготівковим розрахунком, по всій Україні.
Щоб замовити металоконструкції, завітайте на наш сайт або Telegram-канал, а також сторінки ТОВ «АКАБУД» на Facebook, Youtube, в Instagram.
Для замовлення зварних виробів можна зателефонувати.
Тел.: (068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98. Андрій.
https://akabud.com.ua
E-mail: akabud@akabud.com.ua
https://www.Instagram.com/akabudkr/
Https://www.Youtube.com/c/llcakabudkr ⠀
https://www.facebook.com/akabud