banner vobu 750x100
Адрес
Днепропетровск
Главный телефон
(098) 587-03-88Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (9)
ПП Остапенко Д.А. - генеральний дистриб'ютор торговельної марки COLARIX на території України пропонує широкий асортимент сучасних багатофункціональних систем відеоспостереження, сигналізацій і аксесуарів. Повний перелік продукції представлений в нашому інтернет-магазині

Ми не зацікавлені в збільшенні вартості заради отримання додаткового прибутку. Наша мета - дати можливість кожному клієнту придбати надійні і якісні пристрої за доступною ціною.

Безпека і контроль - пріоритетне завдання не тільки для офісних установ, виробничих підприємств, а й приватних осіб, зацікавлених в захисті і комфорті близьких людей, абсолютної збереження рухомого і нерухомого майна.

Технічні характеристики обладнання ТM COLARIX здатні задовольнити потреби будь-якого клієнта.

Наше обладнання дозволяє забезпечити:

відеоспостереження з можливістю ведення повноцінного контролю в режимі онлайн;
цілодобову запис відео, що охороняється;
ведення аудіо контролю;
експорт і копіювання інформації;
формування комплексних інтегрованих систем безпеки, що включають в себе серію захисних пристроїв;

Пристрої систем відеоспостереження останнього покоління оснащені програмним забезпеченням, налаштувавши яке, з'явиться можливість встановлювати конкретний алгоритм дій охоронного комплексу, при виникненні небезпечної ситуації.

Наші фахівці, враховуючи побажання клієнта, консультують і допомагають розібратися, яка система йому буде краще.

Устаткування ТM COLARIX представлено в нашому інтернет-магазині за цінами від виробника, має відмінну якість, гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Организация предлагает оборудование для системы видеонаблюдения TM COLARIX высокого разрешения IP-камеры, в т.ч. с смарт-функциями; AHD-камеры наблюдения; видеорегистраторы; блоки питания, кабели, переходники. Подберем согласно техзадания. Отправляем из наличия. Гарантия качества предоставляется.