banner vobu 750x100
Адрес
ул. Постышева 35
Главный телефон
0683551932Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
0689690329
Фотографии (3)
Ми пропонуємо Вам ковані розпашні ворота з профнастилу, навіси, паркани, решітки, альтанки та козирки для дому. Усі вироби виготовляються на професійному обладнанні.
Ковані розпашні ворота з профнастилу - це відмінне рішення для захисту вашої території від сторонніх очей і особливих гостей. Вони не тільки надійно захищають, а й забезпечують безпеку вдома.
Наша компанія пропонує Вам купити ковані розпашні ворота з профнастилу, навіси, паркани, решітки, альтанки та козирки для Вашого будинку, а також балконні огорожі та перила.
Ми пропонуємо балконні огорожі та перила, які забезпечують безпеку і надійність вашого балкона або лоджії.
Ми також виробляємо навіси, паркани, решітки, альтанки та козирки, які зроблять Ваш дім більш комфортним і затишним. Наші вироби виконані в приватному стилі і легко зупиняються в будь-якому інтер'єрі.
Якість і надійність наших виробів - наш пріоритет. Ми гарантуємо високу якість і наявність усіх наших виробів. Якщо у Вас є будь-які питання або Ви хочете замовити ковані розпашні ворота, навіси, паркани, решітки, альтанки або козирки, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами або поштою.
Тел.: (068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98.
https://akabud.com.ua
E-mail: akabud@akabud.com.ua
https://www.Instagram.com/akabudkr/
Https://www.Youtube.com/c/llcakabudkr ⠀
https://www.facebook.com/akabud