banner vobu 750x100
Адрес
Кривой Рог
Главный телефон
0683551932Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
0689690329
Фотографии (4)
Навіси та козирки з металочерепиці, полікарбонату, профнастилу.

Пропонуємо купити навіс різного розміру, типу та призначення. Всі наші моделі спеціально підібрані для різних потреб. Міцна сталь, полікарбонат або металочерепиця гарантовано захистять від негоди. Правильний підбір та монтаж нашими фахівцями допомагають служити нашим виробам довгі роки.
Виготовлення навісів із полікарбонату. Наші навіси з полікарбонату та металочерепиці, а також профнастилу в Україні використовуються для оснащення:
Автостоянки, паркування. Альтанок та ділянок поряд з будинком. Тераси, балкони та зони відпочинку. Вхідні зони приватних будинків, офісів, магазинів.
Ми пропонуємо такі типи навісів:
Арочні навіси для автомобілів. Двосхилі навіси для автомобілів. Односхилі навіси для машин. Навіси для автомобілів із полікарбонату. Мiсце для вiдпочинку в саду з полікарбонату. Козирки над входом із полікарбонату. Навіси для басейну із полікарбонату. Навіси для дачі із полікарбонату. Навіси для зони барбекю із полікарбонату. Навіси із металевого профнастилу. Навіси до будинку із стільникового полікарбонату. Навіси над входом із полікарбонату
Хочете замовити навіс для машини з доставкою та встановленням, тоді дзвоніть нам і ми Вам допоможемо.
Навіси та козирки різних форм та розмірів доставляються Київ, Одесу, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Вінницю, Миколаїв, Львів, Полтаву, Кривий Ріг, Херсон, Чернівці, Ужгород, Івано-Франківськ, Житомир, Запоріжжя, Суми та багато інших міст України.
Дуже доступна та гнучка цінова політика. Працюємо готівка, б/г., по всій Україні
(068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98
http://akabud.com.ua
E-mail: akabud@akabud.com.ua
http://www.Instagram.com/akabudkr/
Https://www.Youtube.com/c/llcakabudkr ⠀
https://www.facebook.com/akabud