banner vobu 750x100
Адрес
м. Київ, вул. Євгена Коновальця (Щорса), б. 31, 2 поверх
Главный телефон
(044) 333 95 00Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(067) 009 25 00
Фотографии (1)
Z500 Україна представляє міжнародне архітектурне бюро Z500 International в нашій країні. Ми надаємо послуги індивідуального проєктування, а також займаємося продажем типових проєктів приватних житлових будинків. Різноманітні додаткові послуги створені для максимально швидкої та якісної побудови комфортного приватного будинку.
Наш каталог містить до 900 проєктів приватних будинків, серед яких кожен знайде своє. Усіх їх об’єднує європейський дизайн, простота рішень та оригінальність ідей. Кожен із них прикрасить як столицю, так і будь-який інший куточок України.
Робота над проектом із Z500 – це про гнучкість, персональний підхід та креативність, а також доступність консультації від фахівця та допомога на усіх етапах: від вибору проєкту до його введення в експлуатацію. А також – бажання клієнтів продовжувати співпрацю навіть після реалізації проєкту!
Z500 - унікальний каталог проектів будинків для всіх поколінь!

Отзывов (3)

★★★★★

Задоволені співпрацею
Сподобалося співпрацювати з вашою компанією, зверталися до вас в перший раз, але за рекомендаціями людей, які раніше вже будували будинок за вашим проектом..
Наша сімя залишилася задоволен архітектурним бюро z500. Зміни внесли в проект за терміном, який був зазначений в договорі.
★★★★★

Визуализации огонь
Понравилось то, что отвечали четко и по делу. Видно, ребята профессионалы. В остальном тоже гуд. Всех благ :)
★★★★★

Ділимося своєю думкою про роботу компанії Z500
Дуже задоволений співпрацею з компанією Z500! Ця компанія - бесспорний лідер з продажу готових проектів на українському ринку. При цьому, якість проектів будинків, їх презентація, кількість додаткових послуг і спеціальних пропозицій, рівень роботи з клієнтами і партнерами з кожним роком стає вище і вище. Раджу всім - не пошкодуєте !
Ответ представителя компании

Дякуємо за відгук! Раді що саме наші проекти будинків вас задовольнили!

Оставить отзыв