banner vobu 750x100
Адрес
Київ, Київська область
Главный телефон
093-293-41-26Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Професійні зварювальні та сантехнічні послуги для вашого комфорту!

Потрібна якісна заміна магістральних трубопроводів, стояків х.в., г.в., ц.о.? Не шукайте далі! Ми - ФОП з багаторічним досвідом у галузі зварювальних робіт та сантехніки, пропонуємо вам свої професійні послуги.

Наші послуги:

* Зварювальні роботи будь-якої важкості по Києву та області. Наші кваліфіковані зварювальники забезпечать надійне з'єднання металевих елементів.

* Заміна та установка магістральних трубопроводів, стояків х.в., г.в., ц.о. незалежно від матеріалу (метал або пластик). Ми гарантуємо якість і довговічність встановлених систем.

* Заміна та установка задвижок, вентелей, радіаторів. Наші експерти забезпечать надійне та ефективне функціонування вашої системи опалення.

* Заміна сантехніки та водопроводу в квартирі чи будинку. Ми забезпечимо гідну якість роботи та зручність використання водопостачальних систем.

* Виробництво металевих конструкцій на замовлення. Ми створимо для вас буль-яки, пандуси, навіси, перила та інші конструкції згідно з вашими потребами та вимогами.

* Монтаж металевих конструкцій. Наші кваліфіковані спеціалісти встановлять зроблені нами конструкції з максимальною точністю та надійністю.

Чому обрати нас?
(!) Гарантія на всі виконані роботи. Ваше задоволення - наш пріоритет!
(!) Чесність та порядність. Ми прагнемо до довгострокових відносин із нашими клієнтами, тому ви можете розраховувати на нас.
(!) Відгуки від задоволених клієнтів та фото робіт. Ми пишаємося своїми досягненнями та позитивними відгуками наших клієнтів.

Ми приймаємо розрахунок як готівковий та і безготівковий

(робота без посередників)