banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Липинського 54
Главный телефон
(063) 966-25-63Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Ви точно не помилитеся, замовивши кухню в класичному стилі: з чіткими формами і лініями,із строгими пропорціями і в стриманій колірній гаммі - такі кухні ніколи не виходять з моди.

Це незмінні традиції в меблях. Інтер'єр такої кухні, як правило, це: гладкі стіни в стриманій колірній гаммі, наявність в інтер'єрі елементів з різьбленням по дереву. Кухні в такому стилі роблять з натурального дерева. Але якщо ваш бюджет не дозволяє зробити такий вибір, але вам все одно хочеться мати кухню в класичному стилі - на допомогу прийде МДФ покритий плівкою з малюнком.

Якщо ви любите зберігати традиції, але не хочете загубитися у минулому, вам підійде «сучасна класика». Якщо у вас життя б'є ключем, ви встигаєте за всіма тенденціями моди у всьому, то вам підійде кухня в стилі «модерн». Тут можна експериментувати, творити і створювати нове.

На Ваш вибір надаються такі матеріали: пластик, МДФ фарбований, метал, скло (кольорове, тоноване, з малюнком). Якщо ж вам близьке життя на природі і ви любите сільські мотиви, тоді ваш стиль - кантрі. Тут переважно присутні окремі шафи, буфети, тумби, - все з фасадами з натуральних матеріалів. Сьогодні в моді «постарене дерево».

Вибір за вами, творіть і створюйте кухню своєї мрії!
Карта