banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Уляни Кравченко 8, оф.105
Главный телефон
(032) 253-08-09, (098) 401-76-40Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Кожен із нас хоче створити навколо себе найкомфортніші умови для життя. Якщо ви маєте бажання отримати оригінальні та найзручніші для себе меблі для кухні, має шанс замовити їх у нашій компанії. Звісно ви можете відвідати меблеві магазини та спробувати підібрати підходящий варіант, проте він не буде оригінальним та не зможе повністю втілити усі ваші побажання.
Що потрібно для створення затишної кухні?

Сучасна кухня - це справді душа будинку, адже тут готується їжа та часто збирається уся сім’я. Саме тому, увесь Львів уже давно знає, що меблі кухонні повинні бути не лише зручними та функціональними, але й стильними та красивими. Від нашої компанії кухні на замовлення Львів підкорюють найвищою якістю, стилем та доступною ціною. Крім цього, з нами ви можете зекономити не лише гроші, але й час. Адже вам потрібно просто зателефонувати до нас, або заповнити анкету на сайті і наш дизайнер сам приїде до вас.

Наші майстри виготовлять для вас стильні та сучасні кухні, ціни на них просто шокують своєю доступністю. Для виробництва, ми використовуємо виключно високої якості матеріали від найкращих світових виробників, що гарантує вам довгі роки вірної служби. Щоб якнайкраще втілити усі ваші побажання стосовно кухні, Львів каталог із зразками матеріалів отримає від дизайнера, котрий відразу виконає точні заміри та вислухає усі ваші зауваження. Разом із ним ви оберете оптимальну модель кухні.
Наша компанія завжди намагається дотримуватись таких правил:
відсутність шаблонів меблів для кухні;
виготовлення з врахуванням усіх побажань клієнта;
індивідуальний підхід до кожного проекту;
виготовлення з чітким врахуванням виділеного простору для розміщення кухні;
гарантія оригінальності меблевої композиції;
простота та зручність меблів в експлуатації.
Найдемократичніша ціна на кухню

Наша компанія працює на ринку уже не перший рік і завжди намагається втілювати у життя виключно найякісніші меблі. І, хоча на кухні на замовлення Львів ціни встановив досить високі, ми завжди намагаємось запропонувати нашим клієнтам найвигідніші умови покупки. Адже одна із головних наших переваг – це поєднання демократичної ціни на кухні та оптимальної якості.

Звертайтесь до нас і наші спеціалісти зуміють перетворити вашу кухню на улюблене місце у домі!

Отзывов (1)

★★★★★

Дякую за якісно виконану роботу
Робота з Meblens залишила загалом приємні враження. Надали консультацію по матеріалах для кухні та дитячої, обрали взірці. Окремо дякую за допомогу в підборі усієї необхідної техніки - не довелося витрачати час за пошук, замовлення, доставку - вони взяли все на себе. Меблі змонтували вчасно, а головне, охайно, ввічливі майстри. Радію, що мені їх порадили, і зупинила свій вибір на цій компанії. Минув рік користування - все в порядку.
Єдине, що тут не актуальні адреси. Зараз вони працюють на Кульпарківській та, здається, на Чорновола.

Оставить отзыв

Карта