banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Зелена 149
Главный телефон
(067) 709-84-55, (063) 999-22-57, (050) 913-10-22Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Інтернет-магазин МебліСІМ створений для Вашого комфорту. Тут ви зможете придбати якісні, надійні і стильні меблі за доступною ціною при цьому зекономивши не тільки кошти але й дорогоцінний час.

meblisim – це повноцінний on-line магазин в якому наші менеджери допоможуть Вам підібрати товар враховуючи усі Ваші побажання та вимоги. В найкоротші терміни ми здійснимо Вам доставку продукції.

По Вашому бажанню, наші працівники зберуть і встановлять Вам меблі. Ми використовуємо якісні комплектуючі для меблів. Мінімальний термін гарантії на продукцію — 18 місяців.

Переваги покупки меблів в нашому інтернет-магазині:

ЦІНА. У нас завжди НАЙКРАЩІ ціни, оскільки ми доставляємо меблі від виробників напряму, а також ми не витрачаємо зайвих коштів на оренду великих торгових площ.

ЯКІСТЬ. Весь модельний ряд меблів представлених компанією МебліСІМ виготовляється виключно із якісних комплектуючих на сучасному обладнанні кваліфікованими працівниками.

СЕРВІС. Перед тим як зробити замовлення, ви завжди зможете отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію, обговорити деталі доставки та будь-які інші питання, що стосуються вибору та придбання меблів.

Бажаємо Вам приємного перебування у нашому інтернет-магазині та вдалих покупок, які принесуть Вам хороший настрій та безумовно покращать якість Вашого життя!
Карта