banner vobu 750x100
Адрес
м. Ужгород
Главный телефон
(067) 671-16-69, (067) 675-56-68Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Всі замовлення в робочий час приймаються на опрацювання протягом 30 хв. Замовлення, які прийшли вночі, у вихідні та святкові дні приймаються на опрацювання на протязі години першого робочого дня після поступлення.
Під час обробки ми обов'язково Вам зателефонуємо для уточнення деталей, оскільки нам необхідно знати:
1) Кількість. Технічний відділ прораховує кількість матеріалу відповідно до Вашого замовлення, враховуючи розміри упаковок та відпускної тари виробника, розхід матеріалів. Також технічний відділ підбирає супутні товари у відповідності до завдання.
2) Якість. Наш технічний відділ готовий запропонувати Вам альтернативні варіанти виконання Вашого замовлення з різних матеріалів. Наприклад, оздоблення фасаду можна зробити матеріалами мінімум 8-ми виробників (і це тільки по штукатурці).
3) Час обробки. Напряму залежить від кількості наданої Вами інформації. Прохання якмога точніше відповісти на запитання операторів, що б технічний відділ зміг оперативно підібрати замовлення.

ВАЖЛИВО! Інтернет-магазин працює без виставкового залу. В нас Ви можете отримати консультацію, підбір згідно каталогів товару та обладнання, здійснити покупку обраного товару з доставкою до вашої оселі чи офісу.
Весь товар, що є на сайті, замовляється безпосередньо у виробників. Тому термін доставки товару до Вас може складати 2-3 дні з моменту оплати. Виключення становлять будівельні матеріали (цегла, штукатурні суміші, гіпсокартон тощо). Цей товар ми готові доставити в наступний день після оплати.