banner vobu 750x100
Адрес
м. Ужгород, вул. Баб'яка, 7/1
Главный телефон
(0312) 65-55-10Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
За своє одинадцятирічне існування віртуальна мережа мульті гіпермаркетів Епіцентр зуміла отримати визнання не однієї тисячі клієнтів завдяки гнучкому ціноутворення та актуальності пропонованих товарів і матеріалів. Покупці цінують наш будівельний магазин Епіцентр за уважне ставлення до потреб споживачів.

А ми всіляко прагнемо виправдати вашу довіру і завжди прагнемо бути в руслі нових тенденцій, підлаштовуючись під ваші запити. Тому, враховуючи актуальність моменту, ми відкрили зручний для користування будівельний інтернет магазин Епіцентр. І тепер у нас з'явилася чудова можливість запропонувати будівельний товар найвищої якості на всій території України, тобто в 25-ти областях без винятку. І це ще не межа.

Товари Епіцентру - це найпопулярніші види будматеріалів і обробки, інструменти та сантехніка, меблі та аксесуари, електротехніка та мультимедіа. А також безліч супутніх товарів, механізмів і виробів. Кожен покупець погортавши, що надається магазином Епіцентр каталог товарів, неодмінно знайде потрібну йому річ.

У ньому представлені всі вітчизняні та закордонні бренди, які мають безпосереднє відношення до нашого магазину. Ви зможете вибрати як невелику, але необхідну в будівництві дриль відомої марки Bosch, так і місткий холодильник фірми LG. І неважливо, які габарити має ваш вибір, ми оперативно доставимо вам на вказану адресу.

Каталог товарів Епіцентр можна подивитися прямо на сайті. Перевага інтернет магазину в тому, що ви не поспішаючи, підбираєте необхідну продукцію, не виходячи з дому. І тільки після того, як ви визначилися з вибором, можна оформити покупку декількома кліками миші.

Мульти гіпермаркет Епіцентр значно економить ваш час. І не варто переживати про якість доставленого вам товару. Для вас також як і для покупців звичайних магазинів діє закон про захист прав споживача. Тому, якщо привезений товар виявився неналежної якості або з якихось причин вам не підходить, ви можете відмовитися від його оплати, або повернути протягом 14 днів.

Напевно для вас буде приємно дізнатися, що при покупці в інтернет магазині, ціни Епіцентр на товари не будуть вище тих, що зазначені в інших інтернет магазинах.

Кожному покупцеві, виконує замовлення через офіційний сайт Епіцентр, надається оптимальний варіант оплати: за готівковий або безготівковий розрахунок, пластикової або кредитною карткою. При цьому діють різні спеціальні акції та програми лояльності, нараховуються бонуси, лунають призи і подарунки.
Карта