banner vobu 750x100
Адрес
м. Ужгород
Главный телефон
(050) 353-62-03Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
ТОВ "Компанія з водозабезпечення "Бурвод" вирізняється посеред інших бурових компаній на ринку України можливістю бурити свердловини максимальної продуктивності і на будь-які глибини (до 2000м).

Можна виділити наступні переваги компанії:

отримання максимальної продуктивності свердловини (великі діаметри труб, метод буріння із зворотним промиванням);

широка лінійка верстатів (від шнекових і ударно-канатних до УБВ- 600);

діапазон глибин буріння свердловин від 20 м до 2000 м;

буріння по усій території України (філії в Києві, Харкові, Одесі і Львові).

Тому нашими основними замовниками завжди виступали споживачі великої кількості води. Це водоканали України і промислові підприємства харчової і переробної промисловості.

Стикаючись із необхідністю пробурити свердловину, важливо ще перед початком проетування звернути увагу на те, що :

існують різні технології буріння;

на ту ж саму глибину можна бурити різними конструкціями з різними типами фільтру, які обираються згідно з вимог Замовника до кількості води;

у одній точці Землі є можливість пробурити свердловину на різні водоносні горизонти, які відрізняються глибиною залягання, хімічним складом води і потужністю водоноса (максимально можливим дебітом);

при однаковій конструкції свердловини можуть відрізнятись матеріалом труб.

Враховуючи ці чотири чинники, важливо уважно вивчити можливі варіанти і вибрати оптимальний. Оскільки це істотно впливає на вартість свердловини, її термін служби, якість і кількість споживаної води.

Компанія "Бурвод" професійно виконує усі роботи по бурінню: від свердловин з найпростішою конструкцією до потужних промислових свердловин. Індивідуальна робота з кожним "Замовленням" дозволяє підібрати для Вас варіант з оптимальним співвідношенням ціни і якості.