banner vobu 750x100
Адрес
м. Ужгород
Главный телефон
(097) 961-38-00, (050) 677-49-78Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Компанія «Басейн-ІФ» — одна з лідерів на ринку, що виконує будівництво басейнів з поліпропілену всіх видів чаш. Високий рівень професіоналізму Ви зможете побачити на всіх етапах роботи: починаючи від консультування по телефону й закінчуючи сервісним обслуговуванням Вашого басейну.

Наша фірма була заснована в 2006 році. Після підготовки за кордоном і працюючи вже третій рік на Україні, ми можемо запропонувати найкращі варіанти басейнів, обладнання та хімічних засобів для обробки та зберігання води від провідних фірм Європи.

Ми пропонуємо: павільйони для басейну, аксесуари для басейну (фільтри, освітлення, установки для підігріву води, обладнання протитечії, скіммери та форсунки, сходи для басейну)

Побудувати басейн легко, якщо ви працюєте із професіоналами своєї справи. Наша Компанія з радістю надасть свої послуги із проектування й будівництва басейнів будь-яких видів і ступеня складності. Створити концепцію або проект, побудувати басейн, робити сервісне обслуговування — все це робота, що ми любимо й знаємо!

Наша компанія пропонує Вам басейн, який максимально відповідає, як Вашим побажанням, так і вимогам до передбачуваного місця будівництва. Басейн виробляється у нас в майстерні і перевозиться цілий, або на місті замовника при наявності рівної площадки за розмірами басейна. Монтаж обладнання виконується у замовника. Басейни виробляються з екологічно чистого матеріалу (поліпропілен) з ультрафіолетовим стабілізатором.

Ми пропонуємо повний спектр послуг, по водним об`єктам будь-якої складності:

Монтаж басейнів та мобільних павільйонів (розробка індивідуальних проектів, виготовлення і візуалізація проекту)
Постачання устаткування та аксесуарів
Оздоблювальні роботи
Сервісне обслуговування
Оформлення басейнів
Компанія «Басейн-ІФ» пропонує Вам устаткування для басейнів кращих європейських і західних виробників. Крім основного устаткування, Ви можете вибрати всілякі атракціони для здорового й веселого відпочинку.

Пропонуємо також послуги з ландшафтного дизайну та оформлення басейнів, встановлюємо: водоспад-гірка, струмок з перекатами, декоративні водойми та біоплато.

Якість і професіоналізм — в усьому! Такий головний принцип роботи нашої Компанії. Ми не просто будуємо басейни — ми здійснюємо мрії наших Клієнтів!