banner vobu 750x100
Адрес
м. Ужгород, вул. Швабська 25
Главный телефон
(0312) 67-27-37Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Компанія "Gazda" працює на ринку вже понад п'ять років. Від моменту свого створення фірма змінилася, перетворившись з невеликого підприємства у багатопрофільну компанію. Сьогодні «Gazda» - це понад 100 кваліфікованих працівників, команда згуртованих спільною ідеєю спеціалістів, які забезпечують якісну реалізацію планів та проектів підприємства.

Одним із пріоритетних завдань компанії є зведення споруд житлово-офісного призначення в м.Ужгород. Сьогодні компанія може запропонувати для своїх клієнтів оренду торгівельних та офісних приміщень

Налагоджена співпраця з провідними архітекторами та проектними організаціями України, висока якість робіт дає можливість успішно конкурувати на ринку будівництва. Об’єкти, зведені фірмою за цей час, стали гідною окрасою обласного центру. Їх вирізняють сучасні архітектурно-просторові рішення та технології, функціональність та естетичність. Застосування у будівництві сучасної монолітно-каркасної технології дозволяє значно прискорити темпи будівництва висотних будинків, підвищити їх надійність і вирішити найскладніші архітектурно-містобудівельні завдання.
Карта