banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, вул. Шпитальна, 9
Главный телефон
(0352) 52-73-50, (0352) 42-59-43, (067) 951-76-68Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Комфортне власне житло – це мрія багатьох з нас. Саме тому, будівельна компанія «Макбуд» в 2005 р. розпочала свою діяльність і поставила перед собою чітку ціль – задовольнити потреби своїх клієнтів в отриманні зручного власного помешкання.

Не залишились без уваги і бізнес клієнти, для яких існує кілька цікавих проектів з інвестування в будівництво.

Динамічний розвиток будівельної галузі сприяє розвитку конкуренції, тим самим стимулює будівельні компанії надавати послуги високої якості, чітко дотримуватися прийнятих зобов'язань та йти на повне взаєморозуміння з клієнтом.

Компанія «Макбуд» здійснює всі види робіт від початку будівництва: огородження та облаштування будмайданчика , розгортання будівельного містечка та прокладання тимчасових мереж, аж до здачі об'єкта "під ключ".

Молода професійна команда компанії «Макбуд» готова вислухати Ваші потреби та надати кваліфіковану допомогу у виборі житла, та зручно розрахувати можливу пайову участь у будівництві Вашої квартири.

Наша компанія має всі необхідні ліцензії для проведення будівельних робіт.

Ми працюємо для вас, створюємо ваше благополуччя і добрі взаємини.

Отзывов (1)

★★★★★

квартира
Задоволений роботою Б.К Макбуд.Довго вибирав,зупинився на цій невеликій компанії.Вони мають вже декілька зданих будинків, все робиться якісно і в термін.

Оставить отзыв

Карта