banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль
Главный телефон
(097) 952-21-77, (095) 051-60-91Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Будівництво саун під ключ, хамамов, інфрачервоних кабін не обмежується заміськими будинками та фітнес центрами, вони так само будуються в самих різних міських квартирах, офісах, будинках відпочинку, готелях та громадських банях (лазнях).

Крім будівництва саун під ключ, ми пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні консультації по телефону, індивідуальне проектування майбутніх об'єктів, а так само якісне, надійне і безпечне обладнання та матеріали для саун і бань (лазень) від провідних світових виробників. Електрокам'янки Tylo (Швеція), Harvia, Kastor (Фінляндія), Eos, Helo (Німеччина).

Вагонка і дошка для будівництва саун, бань, інфрачервоних кабін поставляється тільки преміум якості, надійними і перевіреними часом компаніями-виробниками.

Для того щоб дізнатися повну вартість будівництва сауни під ключ або, наприклад, турецької лазні хамам під ключ, ви можете подзвонити на один з наших номерів, повідомити спеціалісту внутрішні розміри приміщення, бажане обладнання та матеріали, якщо у вас вже є конкретні переваги за ним або написати нам на e-mail. Так само ви можете заповнити повідомлення в розділі Зворотній зв'язок.

Протягом доби вам зателефонують або дадуть відповідь на e-mail і повідомлять повну ** вартість робіт з будівництва сауни, хамама, інфрачервоної кабіни. Остаточний розрахунок може бути проведений виключно в тих випадках, коли на об'єкт виїжджав наш співробітник для зняття всіх розмірів і оцінці можливих складнощів при будівництві сауни, інфрачервоної кабіни, бані (лазні) або хамама.