banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Соборна, 14а
Главный телефон
(050) 521-50-59Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(067) 364-38-83
Фотографии (1)
Салон-магазин "Басейни і сауни" пропонує проектування, будівництво, обслуговування басейнів різних типів (бетонних, скловолоконних, поліпропіленових, композитних), виготовлення та встановлення накриття для басейнів, обладнання, матеріали, аксесуари для будівництва та обслуговування басейнів, фонтанів, штучних водойм.

Спеціалісти підприємства виконують монтаж "під ключ" фінських саун, російських та турецьких бань, інфрачервоних та парових кабін, SPA комплексів.

В магазині "Басейни і сауни" Ви можете придбати обладнання та матеріали для будівництва саун: електрокам’янки, дров’яні печі, вагонку, двері, банні аксесуари (виробництва Фінляндії, Естонії, Росії).

У салоні-магазині представлено великий вибір терасної дошки для басейнів, балконів, терас, альтанок та зон відпочинку. Терасні системи виготовляються за новітньою технологією і європейськими стандартами з деревного волокна і пластику. Терасна дошка — це поєднання функціональності та елегантності, а різноманіття текстур і широка кольорова гама дозволяють реалізовувати будь-які креативні рішення. Еластичність натурального дерева, стійкість до несприятливих погодних умов, висока якість, екологічність, довгий термін експлуатації і прекрасний зовнішній вигляд — основні переваги терасної дошки.

Підприємство пропонує сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Карта