banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне
Главный телефон
(067) 985-39-58Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Будівництво бань та саун. Доставка матеріалів, зварювання топок, каміни.

Відвідування російської лазні - це не просто гарна традиція, це ціла філософія. Звичай "піддавати" - хлюпати на камені воду з додаванням у неї настоїв цілющих трав дає збільшення температури, підвищення вологості повітря і його ароматизацію. А одержати знаменитий "легку пару" і від душі попаритися віничком можна тільки в справжній російської паркій!

Будівництво російської лазні досить трудомісткий процес, який складається з декількох етапів. Перший - це, зведення печі. НА відміну від сауни, у російській лазні обов'язково присутня цегельна піч "каменкаказенка,Каменца,камешка", яка сама по собі є складним інженерно-технічним об'єктом. Проект печі виконується виходячи з параметрів парний і побажань замовника, а кладку здійснює професіонал- пічник з багаторічним досвідом роботи.

Ще 10-12 років тому слово "сауна" було для багатьох далеким, а сьогодні фінська сауна стала настільки популярної, що чи навряд можна знайти людину, яка не знає, що це таке. Сауни є в готелях, спортклубах, фітнес- центрах, салонах краси й при багатьох інших установах, не говорячи вже про приватні сауни в заміських будинках і квартирах. Популярність багато в чому пояснюється тим, що будівництво сауни не займає багато часу (близько тижня) і по витратах сауна обходиться дешевше, чим, наприклад, російська лазня.

Проте, до будівництва сауни не можна ставитися легковажно. Щоб вийшла справжня, добротна сауна, необхідна продумана система вентиляції й відмінна теплоізоляція. При будівництві сауни обов'язково потрібно пам'ятати й про пожежну безпеку. Також слід звернути увагу, що дерев'яна вагонка, якої сауна обшивається зсередини, має різні властивості.