top of page

Чим Ми займаємось?

ТОВ "ДМонтаж" на будівельному ринку України міцно закріпив за собою місце надійного партнера в якості будівельного підрядника. За роки існування компані виховала колектив професіоналів, які знають і люблють свою справу. Від інженеро проектного відділу і до виконувача робот - Ми стежемо аби роботу виконували кваліфіковані працівники. Керівники підприємства пильно слідкують за професіональним розвитком робочих на ІТР, проводять семінари та курси підвищення кваліфікації. Окрема роль відведена охороні праці, Ми перш за все цінуємо життя та здоров'я своїх працівників, тому цей контроль дуже великий!

В сучасному світі, головну роль відіграє добре ім'я підприємства. Тому Для нас репутація є приоритетним завданням, яке Ми постійно і дбайливо виконуємо. Ми завжди дбаємо, аби клієнт був задоволений нашою роботою. Ми завжди готові до компромісу, і йдемо на зустріч нашим замовникам. Тому, якщо навіть Ви не зовсім погоджуєтесь з умовами, що Ми пропонуємо, ТЕЛЕФОНУЙТЕ, будемо розмовляти - ДОМОВИМОСЬ!!!  

 

Компанія виконує всі види будівельно-монтажних робіт в Полтаві (приоритетний район), Полтавській області та по Україні (при великих об'ємах). Всі умови співпраці можна обговорити зателефонувавши за номером,  що знаходиться на "головній" сторінці.

bottom of page