banner vobu 750x100
Адрес
Волынская область, Луцк, с. Гирка Полонка, ул. Луцкая, 16
Главный телефон
(03322) 6-56-76, (03322) 6-56-84Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Наша компанія, яка займається будівництвом та монтажем дерев’яних будинків з сухого профільованого бруса , існує на ринку України з 2003 року.

В нас налагоджений повний технологічний процес – від первинної обробки деревини, виготовлення бруса, сушки до монтажу самих будинків та їх оздоблення Підприємство, самотужки виробляє усі комплектуючі до своїх зрубів, економить гроші і час клієнта, не примушуючи спілкуватись з посередниками. Завдяки цьому, на зведення дерев’яного будинку знадобиться 2-3 місяці (причому, у будівлі будуть розраховані і зроблені отвори під усі необхідні комунікації).

Будинки виготовляються з профільованого D-подібного бруса, що дозволяє не обмежувати свої фантазії та бажання при оздобленні інтер’єру будинку, оскільки внутрішня сторона стін є рівна.

Наше виробництво розміщене поблизу міста Луцьк, Волинської області, на території загальною площею 1,76га.

Ми працюємо з кожним клієнтом індивідуально, намагаючись максимально з’ясувати його уподобання, побажання та можливості, реально оцінюючи вартість бажаної будівлі. Ми допоможемо Вам обрати найзручніший варіант: починаючи з типових, закінчуючи індивідуальними проектами.