banner vobu 750x100
Адрес
м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 121
Главный телефон
(0342) 72-27-23, (050) 433-77-22Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
«Вамбуд» – будівельна компанія, яка працює на ринку комерційної нерухомості з 2006 року. За цей час компанія заробила бездоганну репутацію і визнання клієнтів та партнерів. На сьогоднішній день «Вамбуд» - один з найвідповідальніших забудовників Івано-Франківська.

За час свого існування підприємство досягло такого рівня, що на сьогоднішній день силами своїх висококваліфікованих співробітників проводить повний цикл будівництва, починаючи з відводу земельної ділянки, розробки і затвердження проектно-кошторисної документації і закінчуючи продажем власної нерухомості.

Основною перевагою нашої фірми є витримання планових термінів будівництва та своєчасної здачі в експлуатацію об'єктів.

В 2007 році будівельна компанія «Вамбуд» стала учасником Івано-Франківської асоціації забудовників, крім цього, вона нагороджена почесними грамотами міської мерії.

Підприємство на даний час володіє власною промисловою базою, автотранспортом, будівельними машинами та механізмами. Разом із розширенням будівництва з кожним роком розширюється і коло наших працівників і партнерів.

Колектив ПП «ВАМБУД» - це висококваліфіковані, енергійні, цілеспрямовані, працівники з великим досвідом роботи, основним завданням яких є сумлінне виконання покладених на них обов’язків для досягнення спільної мети.
Карта