banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Пасічна 36
Главный телефон
(097) 776-64-77Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (2)
Ми надаємо послуги по бурінню свердловин малогабаритними буровими установками.

Наша установка монтується у будь-яких труднодлступних місцях Вашої ділянки, не потребує заїзду важкої техніки а наші спеціалісти виконають роботи швидко та якісно.

Тверді грунти - для нас це не проблема!

Виконуємо роботи цілий рік(включно із зимовим періодом).

Також, за Вашим бажанням, виконуємо роботи по благоустрою свердловин.

Отзывов (8)

★★★★★

Валентина Ивановна
Ребята спасибо за выполненную работу. У меня была сложная ситуация. Нет скважины, а вода хорошая залегает на глубине 70 м, и бурить нужно малогабаритной буровой установкой. Весь участок обустроен: дом, газон, цветы, деревья, забор.

Бурить я хотела скважину в противоположной части от въезда, между забором и домом несколько метров. Большая машина не заедет. Я долго искала кто мне сможет пробурить скважину. Такую глубину никто не мог пробурить из тех компаний, которые предлагают свои услуги на малогабаритных установках.

Ребята пробурили за три дня. Пробурили аккуратно, без грязи. Еще раз спасибо. Буду вас рекомендовать другим.
★★★★★

РЕКОМЕНДУЮ
Можу поділитись результатами своєї співпраці з даною компанією. Замовив буріння у Дрогобицькому районі.
Приїхали із затримкою в 1 день. Виконали роботи за 3 дні (56 метрів). Хлопці несуть відповідальність тільки за якість свердловини (фактично за правильну її обсадку) та за відсутність фізичних домішок у воді (фактично за відсутність видимого неозброєним оком сміття чи частинок ґрунту).
Виконали відкачку води, до чистої.
На моє прохання(за додаткову оплату) виконали монтаж насосного обладнання, та підвели воду у кухню.
Дуже задоволений роботою.


Сервіс обслуговування кваліфікований . Робочий колектив відповідальний . Можна покластися на цю компанію .
★★

порада
Я дуже прошу податкову перевірити цю організацію за адресою вул, гайдучка1 а замовникам перш ніж замовити бригаду цієї компанії скласти письмовий договір з свідками щоб не потрапити в халепу яку я влип хлопці які приїхали говорили гарно переконливо бурили тиждень жили і харчувались за мій кошт ввесь час були якісь поломки половину дня ремонтувались половину бурили спочатку казали пробуримо скільки скажете( в нас така місцевість що потрібно бурити мінімум 50м )в результаті попали на камінь на четвертий день навішали лапші на вуха сказали що вода є що інші замовники підпирають що все буде добре даємо гарантію на рік поставили трубу на 20м а пробурили 39м за які ми і заплатили за тиждень свердловину замулило 19м вийшло лише 20м а воду найшли за їхніми словами на 36метру скільки не дзвонили вони ігнорують і гарантія десь щезла тож залишився я без води і без грошей тож я цю компанію не раджу нікому шукайте професіоналів а не делетантів- грошоздирників........
★

скарга
директор цієї установки колос роман олегович некомпетентний у своїй справі обіцяє одне а робить аби здерти гроші установка в них завжди ломається технології вони недотримуються у мене скважину яку вони пробурии замулило за тиждень давали гарантію на рік як прийшлося свою помилку виправляти моя хата з краю я нічого незнаю так і не приіхали а бурили тиждень 39м
хочете від цієї людини скважину краще викиньте гроші на вітер
★★★

відгук про відгук
на рахунок і добра вода якість води не залежить від майстрів
★★★★★

Буріння скважини
Хлопці нормальні, правда чекати треба десь тиждень.
Ставлять дуже добру трубу.
Робили скважену мені і сусіду. Скоро роблять і Добра вода
★★★★★

Приємно мати справу
Я дуже задоволений роботою цих хлопців. Приїхали, подивилсь, домовились.
За три дні виконали всі роботи - 42 м. свердловини. Пізніше поставили кільце та завели воду до будинку. Все чисто. На всі зауваження звертали увагу.
Приємно мати справу. Рекомендую!

рекомендація
фірма не серйозна постійні зволікання краще з ними не звязуватись

Оставить отзыв

Карта