banner vobu 750x100
Адрес
м. львів
Главный телефон
(044) 360-30-82Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Компанії Інтергал-Буд та Lev Development відзначені премією «Український Будівельний Олімп 2018». За якими критеріями оцінювалися та за що отримали нагороду ці компанії?
БК «Інтергал-Буд» відрізняють багаторічний досвід будівництва, велика кількість реалізованих проектів на ринку нерухомості, широка географія та високі темпи будівництва. За підсумками 2018 року експерти визнали цього забудовника Лідером будівельної галузі.
Компанія Lev Development відзначена премією за реалізацію проекту ЖК «OBRIY» в номінації «Кращий проект комфорт-класу». Основними перевагами комплексу визнані розвинена інфраструктура, власний підземний паркінг, оригінальна ергономіка прибудинкової простору (власний барбекю-парк) та зручне розташування (поруч з центром Львова, поблизу лісу).
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щорічно оцінює і вибирає найбільш значущі вітчизняні проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:
•репутація компанії в професійному співтоваристві,
•інновації, технічні та технологічні нововведення,
•виконання зобов'язань перед клієнтами,
•нові програми, продукти, об'єкти,
•якість сервісу і робіт.
В цьому році Лауреатами премії в будівельній галузі стали такі відомі забудовники і девелопери як City One Development, БІГ «Євродім», БГ «Фундамент», ІБК Обрій, БГ "Синергія", Comfort Life Development, БК «Атлант», ТДВ «Житлобуд-2», M GROUP DEVELOPMENT та інші.
Премією «Український Будівельний Олімп», заснованої в 2006 році, щорічно відзначаються відомі будівельні компанії, бренди і житлові комплекси. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards