banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Б Хмельницького
Главный телефон
(067) 865-00-05Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Наша компанія здійснює повний спектр будівельних і ремонтних робіт використовуючи свій багаторічний досвід на високому рівні у Львові та у ближніх селах Львівської області. Ми також здійснюєму будівництво септиків.

Сьогодні будівництво дач та заміських котеджів і садових будинків переживає справжній бум. Доступна ціна земельних ділянок, можливість вибору з тисяч проектів і декількох технологій – причина того, що велика кількість жителів прагне побудувати свій власний затишний будиночок за межами великого міста. На сьогодні люди вибирають дачні будинки і садові будинки, щоб навіть постійно жити там, не маючи “добрих” сусідів зверху, знизу, збоку, а мати і сад і чисте повітря.

Будівництво дачних будинків включає проведення цілого ряду відповідальних етапів і процедур, які непрофесіонал ніколи не зможе виконати якісно.

Побудувати дачу можна і самому, якщо у ВАС є дуже багато вільного часу, є родичі, які можуть прийти на допомогу- і за що Вам прийдеться потім все життя ДЯКУВАТИ.

Зверніться до нашої компанії – Ви зекономите час, і нерви. Ми не перший рік будуємо у Львові і знаємо де можна той же будівельний матеріал купити по трохи нижчій ціні, який матеріал варто брати, а який взагалі не треба використовувати, навіть якщо його віддають за даром.

Наша компанія надає повний спектр послуг з будівництва заміських будинків і котеджів – від складання кошторису до здачі будинку під ключ. Будівництво заміських будинків і котеджів у Львові і Львівській області -. Це одне з ключових напрямків діяльності компанії, тому ми пропонуємо комплексні послуги з будівництва будинків з різних матеріалів,що заощаджує Ваш час і гроші, витрачені на пошук необхідних фахівців, покупку матеріалів і оцінку якості робіт. У нашій команді працюють кваліфіковані фахівці всіх видів будівельних робіт – від дизайну до монтажних робіт, що є запорукою високої швидкості виконання робіт і гарантією бездоганної якості.

Ми будуємо будинки з різних матеріалів: з цегли, газоблоку, піноблоку, керамоблоків (кератерм, паротерм)
Карта