banner vobu 750x100
Адрес
Ужгород, Словянская набережная 1
Главный телефон
(050) 937-06-32Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(097) 341-85-85
Цена услуги от (грн)
350.00
Фотографии (5)
Всегда новые и свежие идеи для Вашего интерьера дома ,квартиры, кафе,ресторана ,гостиницы и Проект дома от дизайнера архитектора Вигулы Сергея Михайловича
Объединение знаний дизайнера и архитектора приводят к наилучшему результату
Дизайнер Сергій Вігула пропонує Вам самим обрати ,чим може бути корисним для Вашого комфорту.

Що може запропонувати дизайнер архітектор Вігула Сергій Михайлович:

Дизайн проектування Проект будинку Ремонт Будівництво під. ключ

1. Дизайн інтер'єру квартири,будинку,кафе,ресторану,магазину,офісу,готелю,санаторія
2. . Консультація архітектора, дизайнера інтер'єру насамперед допоможе Вам позбутися від сумнівів в тих питаннях, в яких Ви ніяк не можете визначитися з вибором. Консультація з виїздом на об'єкт дає відповіді на питання з урахуванням особливостей Вашого об'єкта.
3. Консультація перед покупкою нерухомості допоможе з'ясувати наскільки вдала планування приміщень для розміщення меблів, які варіанти перепланування можливі, як можна обіграти ті чи інші нюанси конструкцій.
4. Консультація з вибору кольорового рішення приміщень допоможе з вибором колірного рішення, якщо Ви не впевнені чи не знаєте в якій кольоровій гамі зробити ті чи інші приміщення.
5. Консультація щодо розстановки меблів буде необхідна, якщо Ви не можете визначитися як розставити меблі в приміщенні.
6. Консультація з вибору оздоблювальних матеріалів потрібна якщо Вам необхідно підібрати плитку, шпалери, штукатурку, паркет або інші оздоблювальні матеріали.
7. Консультація з висвітлення підкаже як краще розмістити прилади освітлення і які вони повинні бути.
8. Консультація з вибору стильового рішення приміщень допоможе з вибором стильового рішення, якщо Ви не впевнені чи не знаєте якого стилю віддати перевагу.
9. Консультація по реконструкції приміщення підійде Вам, якщо Ви хочете оновити інтер'єр, зробити щось незвичайне і при цьому затратити мінімум коштів.
10. Консультація по благоустойству території, озеленення ділянки, ландшафтний дизайн
11. Усний Дизайн і архітектура - це дизайн - архітектурно-проектних робіт, дизайнер архітектор Вігула Сергій виїжджає на об'єкт пректирования це або дизайн інтер'єру, фасаду, ландшафтного дизайну і благоустрою свого об'єкта, і усно розповідає замовнику необхідну інформацію для правильного будівництва, ремонту, перепланування, проектування , дизайн інтер'єру в повному обсязі, дизайн фасаду, ландшафтний дизайн, проект будинку.
12. Концепція Дизайну та архітектури - це дизайн - архітектурно-проектних робіт, це дуже швидке проектування в 3Д графіці від 3 до 5 днів
13. ONLINE проектування проекту будинку і дизайн інтер'єру. Не залежно від розміщення вашого об'єкта я дизайнер Вігула Сергій Михайлович пропоную Вам розробку дизайн інтер'єру ONLINE - через інтернет
14. Проектування благоустойств території, озеленення ділянки, ландшафтного дизайну і організація створення в реальності об'єкта.
15. Проектування дизайну фасадів будинку, котеджів, а також магазинів, офісів і ресторанів, кафе

Отзывов (2)


отзыв о дизайне интерьера квартиры от Вигулы Сергея Михайловича
Меня зовут Николай,я с города Ужгород. 21.04.2013 я позвонил по номеру 0509370632 и договорился про проектирование дизайн интерьера моей квартиры.Дизайнер - архитектор Вигула Сергей при встрече на объекте рассказал много полезной информации,и спрашивам меня про мои предпочтения.После общения я дал предоплату в размере 50процентов от общей стоимости дизайн-проекта.Через 10дней проект-концепция была готова,мы с дизайнером уточнили некоторые моменты проекта и через 3 дня проект был готов.Мне понравился дизайн интерьера от Вигулы Сергея из-за грамотного подхода к проектированию дизайна и главное быстро но не в ущерб качеству проекта.Спасибо дизайнеру

отзыв о дизайне интерьера от Вигулы Сергея Михайловича
Здравствуйте,я высмотрел в интернете услуги дизайн интерьера от Вигулы Сергея Михайловича и решил позвонить.После разговора мы встретились с дизайнером-архитектором у меня в доме, где надо спроектировать дизайн интерьера.Сергей Михайлович поэтапно рассказал про свои услуги и показал множество своих готовых интерьеров,они мне понравились и согласился сделать заказ спроектировать мне интерьер.Около полторы недели прошло после встречи с дизайнером-архитектором и Сергей Михайлович позвонил что всё готово.Мне понравился проект своей понятностю и индивидуальностью.

Оставить отзыв

Карта