banner vobu 750x100
Адрес
Ужгород,ул. Словянская набережная, 1а
Главный телефон
(050) 937-06-32Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(097) 341-85-85
Цена услуги от (грн)
330.00
Фотографии (6)
Проект будинку не розкіш, а невід'ємна частина будівництва, що дозволяє вам правильно розподілити витрати часу та коштів. А буде він типовий чи індивідуальний - це справа смаку і фінансових можливостей.
Авторський нагляд дизайнера-архітектора допоможе Вам швидко зайти в свій якісний будинок.
У чому ж перевага індивідуального проекту будинку від архітектора дизайнера Вігули Сергія Михайловича?

Ваш будинок буде дійсно унікальним. Ви можете зробити його план, на якому розплануєте все, що необхідно Вам і Вашій родині: вітальню, спальню, дитячу. А, може бути, кабінет? Або кімнату для батьків? А для гостей? А ще веранда, тераса, гараж ... Та й зовнішній вигляд будівлі залежить від Ваших переваг. Вивчення рельєфу і форми ділянки дозволить максимально ефективно розмістити Ваш будинок на місцевості. Загалом, індивідуальне проектування дасть можливість врахувати всі Ваші побажання, втілити їх у вигляді комфортного й функціонального будинку, а також максимально ефективно «вписати» його в навколишній ландшафт.

Спочатку Вам треба визначитися, що Ви хочете мати: невеликий одноповерховий будиночок або особняк із зимовим садом, басейном і гаражем. Продумайте, скільки людина і якого віку будуть проживати в будинку, який їхній спосіб життя і хобі, де ночуватиме Ваше улюблена домашня тварина, яка кількість кімнат Ви хотіли б мати і якої площі, який імовірно рівень комфорту проживання, а також які матеріали для будівництва Ви б хотіли використати - від усього цього залежатимуть Ваші фінансові витрати.
У всіх питаннях можна покластися на висококваліфікованих фахівців студіі Вігула +380509370632 , які допоможуть визначитися з екстер'єром будівлі та будівельними матеріалами, порадять, як раціонально спланувати приміщення, правильно використовувати кожен метр. Їх досвід і знання допоможуть заощадити Ваші кошти при будівництві.
Звичайно, індивідуальний проект Вашого будинку буде коштувати дорожче, ніж готовий типовий проект, але й результат, повірте, буде вражаючим!
Проектування будинків у Ужгороді складається з наступних етапів:
Ви підписуєте завдання на проектування будинку, в якому вказуєте свої вимоги і побажання.
Ми створюємо ескізний проект - майбутньої будівлі (посадка будинку на ділянку, планування, зовнішній та внутрішній вигляд, розріз), погоджуємо його з Вами.
Наші фахівці розробляють проект будинку, узгоджують його з Вами.
В результаті цієї роботи Ви отримуєте авторський проект будинку, що складається з двох частин: АР (архітектурні рішення) і КР (конструктивні рішення).
Склад проекту (архітектурні і конструктивні рішення):
Основні техніко-економічні показники.
Поверхові плани.
Фасади.
Розрізи.
Експлікація підлог.
План кроквяної конструкції даху.
План покрівлі.
План фундаментів.
Конструкції перекриттів.
Вузли конструкційних деталей.
Сходи.
Вартість розробки проекту будинку (АР і КР) складає від 7 до 15 у.о. за 1 кв.м.
Карта