ВОДНОВ — майстри з водопроводу та опалення, що майже 20 років втілюють комплексні приватні та комерційні проекти у Закарпатті та по всій Україні. ~~~ Переваги співпраці з ВОДНОВ: 1. Досвід роботи над приватними та комерційними об'єктами з 1996 року. 2. Відповідальність за результат: обслуговуємо об'єкт після здачі, консультуємо власника, не втрачаємо зв'язок. 3. Помірні зрозумілі ціни. Будь ласка, напишіть адміністраторам групи або подзвоніть (050-910-45-14, Володимир), щоб обговорити будь-яке питання.
5 ФАНТАСТИЧНИХ УМИВАЛЬНИКІВ, що змусять раніше вилізати з ліжка кожного дня!
Який спосіб опалення дешевший? ~~~ У якості висновку, твердопаливні котли (на вугіллі або дровах) сьогодні здатні заощадити власникам приватних будинків 50% витрат на опалення. Серйозні недоліки цього способу, однак — необхідність регулярного і частого обслуговування системи (чищення котла, димоходу, прибирання золи), а також необхідність відведення місця для зберігання палива. Для оцінки витрат на опалення узятий середній за нинішніми мірками приватний будинок, опалювальна площа якого становить 120 кв. м. Припустимо, що це житло стандартно утеплене, тому використовується котел потужністю 12 кВт, але працює він «упівсили»: завантаження не більше 50% від максимальної потужності. Електроенер
Скандинавський дизайн і ванна кімната: 12 прикладів прекрасної дружби ~~~ Вважається, що скандинавський дизайн зародився у 50-х роках в Норвегії, Швеції, Данії і Фінляндії. Лаконічність, функціональність, натуральні матеріали — на цих трьох принципах тримається скандинавська естетика, що дозволяє їй залишатися актуальною в Європі і донині. Сучасна школа дизайну, власне, дотримується таких самих правил: дизайн повинен бути простим, корисним і доступним. Дивіться, як принципи скандинавського дизайну втілюються у ванних кімнатах по всьому світу.
8 ідей дизайну маленьких ванних кімнат, з якими Ви забудете про спеку ~~~ Будь-ласка, ставте "Клас" або "Поділитись", якщо Вам сподобадась ця наша підбірка, щоб її побачили і Ваші друзі. Або напишіть свій коментар на тему — нам важливо знати Ваше ставлення. Дуже дякуємо!
10 дизайнерських вертикальних радіаторів, які Вас вразять ~~~ Чудові цінні витвори людських рук, достойні кожного українського дому. Чого Вам і бажаємо. Нагадаємо, нещодавно ми показували Вам найдивніші радіатори, що ми бачили: https://ok.ru/vodnov/topic/65484332485494 Будь-ласка, ставте "Клас" або "Поділитись", якщо Вам сподобалась ця наша підбірка, щоб її побачили і Ваші друзі. Або напишіть свій коментар на тему — нам важливо знати Ваше ставлення. Дуже дякуємо!
Щоб котел відслужив довше ~~~ Як будь-яка складна техніка, опалювальний котел потребує щорічної профілактики: прочищення теплообмінників, газової апаратури та ін. Літо — найкращий час про неї згадати, щоб не чекати вільного майстра восени. Звертайтесь до спеціалізованих сервісних центрів зараз. Прослідкуйте за благополуччям свого котла — він віддячить Вам цієї зими і протягом багатьох наступних. Будь-ласка, ставте "Клас" або "Поділитись", якщо Вам сподобався цей наш текст, щоб його побачили і Ваші друзі. Або напишіть свій коментар на тему — нам важливо знати Ваше ставлення. Дуже дякуємо!
7 прикладів того, як творчий підхід перетворює найменші ванні кімнати ~~~
ДИЗАЙН ВАННИХ КІМНАТ: КОЛІР 5 порад щодо вибору кольорової гамми ~~~ ♦ тренди-шпренди Мода змінюється, ванна робиться на роки. Обираючи її колір, в першу чергу, зверніть увагу на свій характер, подумайте, як хочете почуватись на виході: пастельні кольори заспокоюють, яскраві — бадьорять. ♦ менша площа — більше блиску Світлі і глянцеві поверхні відмінно працюють на візуальне збільшення площі кімнати, додають дизайну легкості, "повітря". Однак, пам'ятайте, що все добре, поки в міру. ♦ менша площа — менше контрасту Вважається, що у невеличких ванних кімнатах (3 кв. м) найкраще працює один світлий пастельний колір. Кілька кольорів у такому приміщенні створюють візуальний шум, зменшую
Показать ещё